Lead udvikler til content pipelines


Vil du arbejde inden for legal tech og være med til at sikre, at vores digitale redaktioner leverer værdi til kunderne?

Brænder du for at coache og løfte fagligheden i teamet? Er du erfaren og teknisk kompetent, og kan du udvise fagligt lederskab? Ønsker du samtidig at være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale redaktioner kan levere værdi til kunderne? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Om teamet

Content-teamet består af fem medarbejdere, som primært arbejder med interne systemer til høstning, forædling og konvertering af dokumenter, fx lovdokumenter i XML og PDF, lovguider, domme mv. Teamet har en nøglerolle i at sikre effektiv dokumentproduktion til vores online informationsprodukter, hvilket omfatter både at sikre stabil drift af redaktionssystemer, arbejde med dokumenthøstning fra eksterne kilder via RPA samt nyudvikling i C#/.Net af microservices og pipelines til forædling, konvertering og migrering af dokumenter og metadata. Inden for en overskuelig fremtid skal der arbejdes med udskiftning af legacy-systemer, hvor du får en afgørende og ledende rolle.

Arbejdsopgaver og ansvar

Du kommer til at arbejde med moderne udviklingsplatforme- og værktøjer primært fra Microsoft-verdenen. Dit primære ansvar bliver inden for følgende områder:

 • Sætte retningen for den teknologiske udvikling og agere lead for et mindre team af engagerede og kompetente udviklere.
 • Analysere, designe og implementere løsninger med brug af den nyeste teknologi.
 • Analysere og dokumentere processer og sikre, at der tages hensyn til helheden, og at tværgående hensyn prioriteres og indarbejdes.

Om dig

Du har en relevant IT-faglig uddannelse og har minimum fem års erfaring. Du har erfaringen og kompetencerne til at tage styringen, og du motiveres af at lede og sparre med kollegaer. Du kan nedbryde komplekse krav og formidle løsninger på en letforståelig måde, og så har du erfaring med følgende teknologier:

 • Microsoft .NET
 • ASP.NET
 • C#
 • SQL Server

Det anses som et plus, hvis du har erfaring med nogle af følgende værktøjer:

 • Azure Cloud
 • Docker, React
 • XML/XSLT, RPA
 • Solr eller ElasticSearch
 • Agilt arbejde, Scrum og Kanban

Vi tilbyder

Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde i Valby, centralt beliggende tæt på Valby Station. Vi bor i et stort hus med lækre møderum og en masse hyggekroge. Der er plads til et slag bordfodbold eller bordtennins og et spil FIFA, og så holder vi fredagsbar, når corona tillader det.

I Schultz har vi en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre - vi er fx cirka 80 udviklere, der sidder i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job.

Derudover kan vi tilbyde:

 • En arbejdsplads, der har været i rivende udvikling siden 1661.
 • Et job i en innovativ, vidensbaseret virksomhed i stærk udvikling.
 • Udfordrende og varierende opgaver.
 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel tone, hvor vi til tider tager en frisk NERF-gun-kamp eller slapper af over bordfodboldbordet.
 • Fleksible arbejdstider.
 • Frokostordning, massageordning, løbeklub m.m.

Skal det være dig?

Synes du, at jobbet lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Bernd Rickenberg på mail ber@schultz.dk eller telefon +45 26 84 22 40.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger i takt med, at de kommer ind.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 170 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.

Gem job

J. H. Schultz Information A/S
Publiceret: 17 January 2022

Arbejdssted

Location Valby

Job hos virksomheden