Softwa­re­te­ster med teknisk flair til DevOps team


Brænder du for at levere kvalitetssoftware, finde den bedste testtilgang for nye teknologier og få dem velintegreret og automatiseret i vores hverdag?

Brænder du for at levere kvalitetssoftware, finde den bedste testtilgang for nye teknologier og få dem velintegreret og automatiseret i vores hverdag? Vil du være med til at flytte til en Cloud platform? Og er teamwork vigtigt for dig! Så skal du læse videre her, for så er dit næste job nok hos Formpipe.

Formpipe udvikler og leverer den platform, som er grundstenen i udbetalingen af landbrugsstøtte i Danmark. Der er tale om en fleksibel og skalerbar platform, som i meget stort omfang kan automatisere alle sagsgange omkring de komplekse EU-regler til udbetaling af landbrugsstøtte. Platformen, som er udviklet af Formpipe, undergår i disse år en række teknologiske forandringer, som er rettet mod Cloud og højere grad af automatisering i udviklings- og testprocessen

Vi arbejder primært i Microsoft – både i stakken af teknologier og udviklingsværktøjer. Vores arbejde er centreret omkring Azure DevOps, og vi har høj fokus på automatisering i vores pipelines.

Teamet

Vi har i dag to udviklingsteam på TAP platformen og i alt er der tilknyttet ca. 20 personer, fordelt mellem Ballerup, Ukraine og et mindre team i Indien.

Du vil arbejde i et team på ~8 personer, både udviklere, DevOps’er, support og produktejer. Teamånd, samarbejde og vidensdeling vægter vi meget højt i dagligdagen. Vi arbejder med fokus på kommunikation, samarbejde, kontinuerlig integration og høj kvalitet i vores leverancer. Vi har et meget uformelt miljø, hvor faglighed og sparring – og humor! - er i højsædet.

Hvad går jobbet ud på?

Som tester i teamet bliver du involveret i alle opgaver fra begyndelsen, uanset om det er ændringer til eksisterende funktionalitet eller nyudvikling, og du har meget høj frihed til at vælge hvordan du vil tilgå en opgave. Dette inkluderer f.eks. vurdering af hvordan automatisering kan introduceres eller automatiseringsgraden kan øges. Du vil også have stor mulighed for sparring i teamet, men også på tværs af hele Formpipe.

Som en del af selve udviklingsprocessen vil dine opgaver sammen med teamet bl.a. bestå af:

 • Vurdering af testtilgang og vurdering af automatiseringsmuligheder
 • Review af krav- og designdokumenter
 • Testplanlægning og estimering
 • Nedbrydning og udarbejdelse af testscenarier, testcases og testdata, og automatisering af testcases
 • Eksekvering af testcases samt opfølgning og rapportering af testresultater
 • Fejlsøgning i applikationen og forslag til løsninger på fejl
 • Planlægning og afvikling af løbende regressionstest.

Hvad forventer vi?

Sandsynligvis har du en teknisk uddannelse og måske en teknisk baggrund. Du har dit fundament i det tekniske og samtidig god erfaring med testteknikker på ISTQB-Foundation-niveau. Din fornemmeste opgave bliver at sikre den bedst mulige – gerne automatiserede – testtilgang. Vi har brug for du arbejder selvstændigt, kommer med input til forbedringsmuligheder og har drivet til at gennemføre dem.

Vi ser desuden gerne, at du har erfaring med en eller flere af disse. Men hvis der er ord her der ikke lige siger dig noget, så fortvivl ikke – det meste kan læres:

 • Azure DevOps og brug af pipelines
 • Brug af GIT som code repository og branching af kode
 • Microsoft Test Manager eller lign
 • Autotest af UI og API’er (f.eks. ReadyAPI/SoapUI)
 • XML og JSON
 • SQL (Er i stand til selv at udforske og udsøge data i en database.)
 • Arbejde i agilt udviklingsmiljø, gerne baseret på Scrum eller Kanban.

Hvem er du?

Først og fremmest synes du, at softwaretest er spændende og du har en holdning til kvalitet. Dit engagement er stort, du elsker når teamånden er i top og du løser komplekse opgaver sammen med de andre i dit team. Du er god til at sætte dig ind i nye systemer, og kan overskue store løsninger. Du er god til at analysere dig frem til hvad der skal testes. Din tilgang er systematisk og struktureret, og du arbejder detalje- og løsningsorienteret.

Vi tilbyder..

en spændende arbejdsplads med erfarne, professionelle og meget dedikerede kollegaer. Vi har en fri omgangstone i afdelingen og et rigtig godt sammenhold. Vi er en god blanding af forskellige personligheder, hvor alle på en god og inspirerende måde bidrager med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv. Desuden tilbyder vi:

 • En spændende og varieret arbejdsdag i en vigtig rolle, hvor du kan mærke at du gør en forskel
 • Frie rammer, hvor du i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag. Gode muligheder for at få mere ansvar i takt med at kendskabet til TAP øges, og mulighed for at præge testarbejdet i afdelingen
 • En spændende arbejdsplads med et godt afslappet, men fokuseret og kvalitetsorienteret arbejdsmiljø og et godt socialt fællesskab, der i høj grad drives af vores engagerede og aktive medarbejderforening
 • En arbejdsplads der har ny viden i fokus, hvorfor eksempelvis testkonferencer ofte bliver besøgt, ligesom der er mulighed for at gå videre inden for ISTQB-certificering eller anden testfaglig uddannelse
 • En god lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

Yderligere information

Det er vigtigt at du taler og skriver flydende dansk, da vi hovedsageligt arbejder for offentlige organisationer i Danmark. En del af vores arbejde dokumenteres på engelsk. Derfor skal du kunne læse og skrive teknisk engelsk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. 

For mere information om stillingen kontakt venligst afdelingsleder Jakob Villadsen på 72 208 143. Læs mere om os på www.formpipe.dk. Hvis du vil søge stillingen, skal du benytte nedenstående link.

Gem job

Formpipe Software A/S
Publiceret: 22. januar 2022

Arbejdssted

Location Ballerup