For­ret­ningsor­i­enter­et senior ap­p­lika­tionsspe­cial­ist til vores ud­budssystemer


Er du en erfaren Product Owner og har du arbejdet med it-arkitektur, SQL-databaser og .Net-løsninger? Er du dygtig til at omsætte komplekse forretningsbehov til enkle løsninger? Forstår du samtidig brugernes behov? Så er du måske Amgros’ næste senior applikationsspecialist til vores elektroniske udbudsprocesser.

Amgros’ kerneopgave er sammen med andre sundhedsaktører at skabe forudsætninger for mere sundhed. Vi har derfor stort fokus på, at organisationen har de nødvendige IT-redskaber til at kunne samarbejde og løse opgaver effektivt og sikkert, både internt og sammen med vores tætte samarbejdspartnere.    

Som senior applikationsspecialist får du mulighed for at være med til at drifte og udvikle Amgros’ udbudssystemer. Vi er p.t. i gang med at automatisere (optimere) og digitalisere vores forretningsprocesser på udbud af lægemidler, så de lever op til gældende (og kommende) myndigheds- og forretningskrav. 

Dine primære opgaver og ansvar bliver: 

  • Ansvarlig for håndtering af incidents og ændringsønsker på vores udbudssystemer 
  • Agere teknisk sparringspartner mellem vores egen it-infrastruktur og eksterne samarbejdspartnere 
  • Koordinering og styring af udviklingsaktiviteter, herunder leverandørstyring 
  • Udføre konfigurationsopgaver 
  • Forvaltning af nye releases, herunder planlægning og gennemførsel af test 
  • Vedligehold af systemdokumentation i henhold til Amgros’ IT-kvalitetspolitik og håndbog  
  • Deltagelse i udvalgte projekter 

Udadvendt og løsningsorienteret IT-specialist

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling. Du trives i en rolle med stor berøringsflade på tværs af hele organisationen og med mange forskellige eksterne samarbejdspartnere.

Du er omstillingsparat, har en god forståelse for forretningen og kan omsætte selv komplekse forretningsbehov til enkle løsninger.  

IT og Projekt – din nye afdeling 

Du bliver tilknyttet IT-Applikationsteamet, som består af otte dygtige kollegaer, der altid er klar til faglig sparring. Sammen med resten af IT-afdelingen står vi for den informations- og kommunikationsteknologiske innovation og udvikling hos Amgros. Vi har et stærkt sammenhold, og vores arbejdsmiljø er åbent og afslappet. På den måde ligner vi egentligt bare alle vores andre kollegaer, for Amgros er ganske enkelt et virkeligt godt sted at arbejde. 

Vi behandler ansøgninger løbende

Ansøgningsfristen er søndag den 16. januar 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rigtige til jobbet. Lyder jobbet og udfordringerne interessante, send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mads Nielsen på mni@amgros.dk.

Gem job

Amgros I/S
Publiceret: 23 December 2021

Arbejdssted

Location København