DevOps engineer

Vil du være en del Adoxa produkt-teamet, og arbejde helt tæt sammen med udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse? Teamet varetager alle aspekter af produktet, fra idé til support.

Er du en teknisk dygtig DevOps engineer eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?

Formpipe er et nordisk softwarehus, der udvikler og sælger en bred palette af løsninger til den offentlige og private sektor. I Danmark er vi særligt kendt for ESDH-systemet Acadre, tilskudsløsningerne TAS og TAP samt det seneste skud på stammen, Adoxa, vores plug-and-play løsning, som automatiserer organisationens arbejde med GDPR og datasikkerhed. (Her kan du se mere om Adoxa.) Vi har efterhånden så mange kunder, at vi mangler dig til at yde tekniske assistance over for vores kunder og partnere, og når vi om kort tid frigiver vores nye cloud platform, så bliver det også din opgave at hjælpe kunderne over.

DevOps engineer

Som DevOps engineer i Adoxa-teamet står du i front og har det tekniske ansvar for løsningen hos vore kunder. Du er den der får tingene til at fungere hos kunden - fra den første installation til når løsningen skal udvides. Dit vigtigste resultat er glade kunder. Det er din allervigtigste opgave, at kunderne føler sig godt og kompetent hjulpet. Da det er en nyoprettet stilling er du selv med til at bestemme, for vi har ret stor frihed hos os. Som virksomhed er vi store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling. Vi har den perfekte størrelse, synes vi selv.

Du bliver en del af Adoxa produkt-teamet, og arbejder helt tæt sammen med både udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse. Teamet varetager alle aspekter af produktet, lige fra nye ideer til udvikling, implementering hos kunder og support mv. Vi skal nok lære dig alt om Adoxa, og hjælpe dig hele vejen i mål, og du kan altid spare med de andre i teamet, så du er på sikker grund.

Du er

Enten har du en baggrund som softwareudvikler, eller også er du meget teknisk interesseret og nysgerrig efter at lære nyt og udvikle dig selv. Du har formentlig nogle års erfaring fra it-branchen – men du kan også være nyuddannet. Bare du er dygtig til det tekniske og er drevet af et ønske om at blive bedre.

Tekniske færdigheder/kompetencer

  • MS SQL server på ret højt niveau
  • T-SQL på et ret højt niveau
  • Kendskab til C# vil være en fordel, men ikke et krav
  • Godt kendskab til Windows Server og øvrig MS-infrastruktur
  • IIS-kompetence på et rimeligt niveau
  • Gerne kendskab til cloud infrastruktur og Azure (men ikke et krav)
  • Dataanalyse i SQL og tilhørende miljøer/komponenter er en fordel.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt, og at du er god til at arbejde i et team med både udviklere, arkitekter og konsulenter. Du er hurtig til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger. Din arbejdsstil er analytisk og struktureret, og så er du pragmatisk og løsningsorienteret.

Hos os

..får du en spændende og varieret arbejdsdag med gode muligheder for at dygtiggøre dig og udvide din faglige horisont. Vi har en fri omgangstone og et godt sammenhold. I dit team får du mulighed for at arbejde sammen med meget dygtige kolleger, som er en god blanding af personligheder, der både dækker de mange facetter af softwareudvikling, men også gør, at alle på en god og inspirerende måde kan bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv. Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring og vi har massage/fysioterapiordning og zoneterapi. Vi har en super god kantine og – måske netop derfor - et tip-top fitnessrum i kælderen og så har vi en aktiv medarbejderforening og laver en masse forskellige ting sammen – der er fester, biografture og selvfølgelig fredagsbar.

Yderligere information 

Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”.

Vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale. For mere information om stillingen kontakt venligst Niels J. Bryndum på niels.bryndum@formpipe.com eller tlf. 72 20 81 07.

Gem job