BI Con­sul­tant

Synes du data og kommunernes beskæftigelsesindsats er en spændende cocktail? Og vil du hjælpe kommunerne til at blive endnu bedre til at bruge data på beskæftigelsesområdet? Så har vi en spændende stilling i en virksomhed hvor samarbejde, fleksibilitet og passion for at gøre det bedste er nøgleordene - som vores nye BI Consultant i KMD DIMA LG. 

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer hinanden og gør hinanden bedre.

I KMD DIMA (Data, Information Management & Analytics) har vi ambitionen om at blive Danmarks bedste Business Intelligence og Advanced Analytics leverandør.  Vi er allerede nået langt men vi har stadig masser af ambitioner.

Vi er i dag mere end 200 data-begejstrede kollegaer, der brænder for at skabe værdi via data. Hvis du har passion, er nysgerrig, data-erfaren og vil med på rejsen, så er du måske vores nye BI konsulent i vores Beskæftigelsesteam.

Om teamet

Du bliver en del af KMD DIMA LG, der leverer ledelsesinformation til de danske kommuner. Her kommer du til at indgå i et team der arbejder med vores løsninger på beskæftigelsesområdet. Teamet består af 8 kompetente og behagelige kollegaer der arbejder tæt sammen i hverdagen. Med et godt samarbejde hjælper I kommunerne til at blive endnu bedre til at få folk i beskæftigelse og I sikrer, at der udbetales korrekte ydelser – alt sammen ved brug af de SaaS BI løsninger som teamet har udviklet. Teamet dækker tilsammen alt fra forretningsstrategi over projektledelse, support og konsulentydelser til teknisk udvikling. Teamet sidder i dag fordelt på vores kontorer i Aalborg, Aarhus og Warszawa. 

Som vores nye BI-konsulent vil du indgå i et team, der vægter frihed under ansvar, plads til menneskers forskelligheder og rummer store muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om jobbet

Din rolle bliver, at forstå kundernes problemstillinger og finde løsninger – enten med de BI-produkter de allerede har eller ved at se mulighed for ny BI-produkter.

Som BI-konsulent i KMD DIMA LG vil dine ansvarsområder være:

 • At rådgive kunderne i brug af vores ledelsesinformationsløsninger og SAP Business Objects.
 • At udarbejde rapporter og analyser i SAP Business Objects og Targit – enten for at imødekomme specifikke kundebehov eller som en del af vores BI-produkter.
 • At undervise kunderne i brug af vores BI-produkter.
 • At håndtere support for vores kunder med spørgsmål til vores produkter.
 • At være med som kravstiller og bindeled til kundernes behov når vi udvikler nye produkter.
 • At teste nye løsninger og nye features i eksisterende løsninger
 • At være med til at komme med ideer til nye løsninger til vores kunder

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra arbejde med data indenfor beskæftigelsesindsatsen i kommunerne – eksempelvis som medarbejder i en BI-afdeling hos en kommune eller som konsulent fra et BI-konsulenthus hvor du har beskæftiget dig med kommunerne.

Vi vægter følgende kompetencer højt:

 • Kendskab til regler, lovgivning og praksis omkring beskæftigelsesindsatsen hos kommunerne.
 • Erfaring i at arbejde med ledelsesinformation
 • Erfaring med at arbejde i SAP BO og/eller Targit

Det er tillige en fordel, hvis du kan sige ja til nogle af følgende:

 • Erfaring med undervisning, gerne i BI-løsninger og værktøjer
 • Erfaring med agile arbejdsmetoder
 • Erfaring med at være kravstiller til BI-løsninger 
 • Kendskab til modellering af datavarehus, databaser generelt og datamodellering – ikke som teknisk udvikler, men nok til at forstå området

Som person, er du god til at kommunikere med både kunder og kollegaer og mestrer at opbygge positive, langvarige relationer. Du er imødekommende og åben og du er god til at se forretningsmuligheder i dialogen med kunden. Du har et naturligt fokus på kundernes behov og det giver dig motivation at skabe værdi for kunden.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Head of Delivery & Development Kåre Torndahl Kjær på KMK@KMD.dk eller +45 91355704 eller Head of Job Marked & Employment Ann Kirstine Hummelgaard Lund på abf@kmd.dk eller +45 25321772.

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har den rette kandidat så skyld dig at sende din ansøgning og CV. Ansøgningsfristen er 16. januar 2022. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job