Vil du arbejde med Danmarks største sundheds-it løsning?

Koncern IT i Region Sjælland søger en databaseadministrator til Sundhedsplatformen.

Vi tilbyder

Spændende, udfordrende og alsidige opgaver i en kompleks infrastruktur i Danmarks største sundheds-it installation. Du bliver en del af en aktiv og udviklingsorienteret it-afdeling. Du vil primært arbejde med InterSystems IRIS databaser og Epic Chronicles, som er hjertet i Sundhedsplatformen. Du vil også være en del af det specialistteam, der drifter og servicerer Region Sjællands øvrige systemer.

Du vil blive en del af Systemplatforme og Middleware, som foruden Sundhedsplatformen også drifter bl.a. SQL databaser, Oracle databaser, Exchange, Share Point, BizTalk m.m. Sundhedsplatformen består af 3 fagteams: et team som håndterer Server/Client Systems og basal infrastruktur services, et team til håndtering af rapporteringsopgaverne og et team til håndtering af den centrale database (IRIS/Chronicles).

Du vil være en del af det sidste team.

Dine arbejdsopgaver giver dig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende og til tider hektisk job, hvor du både skal servicere egne kollegaer og andre projekter primært i Sundhedsplatformen.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med databaseadministration - ikke nødvendigvis på InterSystems IRIS
  • Har kendskab til Linux (vi anvender RHEL) samt scripting
  • Er i stand til at begå dig i en hverdag, hvor samarbejdet med leverandøren foregår på engelsk
  • Har evnen til at kommunikere med både interne og eksterne udviklere og brugerne i klinikken
  • Er analytisk
  • Har forståelse for IT-sikkerhed og kendskab til ITIL processerne
  • Er indstillet på at blive Epic ODBA certificeret (foregår i USA)

Vores medarbejdere har ansvaret for, at brugerne serviceres bedst muligt og at opgaverne løses optimalt i forhold til mål og rammer inden for Koncern IT. Vores medarbejdere er samtidig forpligtet til at holde sig ajour inden for eget specialeområde og videreformidle viden og erfaring til kolleger og brugere.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så tag kontakt til teamleder, Mark Henriksen, Tlf.: 53 52 15 14 eller mail: mahenr@regionsjaelland.dk.

Ansøgningsfristen er d. 21.01.22 kl. 12:00. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 29. december 2021

Arbejdssted

Location Ringsted