Vi søger IT-pro­jekt­le­de­re, der vil med på vores di­gi­ta­li­se­rings­rej­se


Vi navigerer i en kompleks verden af ny teknologi, foranderlige behov og en broget skare af interessenter, og vi har brug for modige og ambitiøse projektledere, der kan hjælpe os til at nå destinationen. Vil du med på rejsen?

”I denne stilling bliver du en helt central aktør i vores digitale transformation, og du kan virkelig være med til at gøre en forskel. Dit håndværk som IT-projektleder kommer i spil fra dag 1., og vi sætter en ære i, at du kontinuerligt skærper dine kompetencer og videreudvikler dine evner som IT-projektleder her hos os,” indleder områdechef Hanne Sommerfelt. 

Vi er i fuld gang med en rivende udvikling, hvor vi søger efter ekstra kræfter til at lede vores digitaliseringsprojekter.

Vejdirektoratet er en organisation i vækst og med den nye infrastrukturplan 2035 opstår nye behov for at øge digitaliseringen, indtænke bæredygtighed og afprøve nye teknologier. Vi skaber behovscentrerede løsninger og har derfor et tæt samarbejde med forretningen og brugerne.

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor dine faglige projektledelseskompetencer kan komme i spil, samtidig med at du kan gøre brug af din digitale indsigt til at sikre, at vi i vores digitaliseringsprojekter tager de rigtige omkørselsruter, anvender nødsporene, når det er nødvendigt, og får afmærket og rammesat den digitale vej frem.

Du tager ansvaret fra start til slut

”Et af de bedste ting ved IT-projektledelse her er, at man kommer ud og ser brugerne i organisationen i øjnene. Dine kompetencer kommer virkelig i spil i spændingsfeltet mellem it- og digitaliseringsfagligheden og dygtige fagspecialister med stor viden om deres område. Og når du kommer til en blindgyde i projektet, er der altid hjælp at hente hos dine kollegaer, som både har lysten og kompetencerne til at dække ind, hvor der er behov for det,” fortæller din kommende kollega Mads Gaml.

Som vores kommende projektleder planlægger og gennemfører du projekter i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i Vejdirektoratet samt eksterne samarbejdspartnere. Du har ansvaret for projektet fra start til slut, og du skal i samarbejde med forretningen sikre, at gevinsterne kan realiseres.

Du kan se frem til at få ansvaret for at:

  • sikre organisatorisk forankring af projektets leverancer og gevinster.
  • håndtere interessenter, styregrupper, styre risici og håndtere ændringer.
  • lede og motivere tværorganisatoriske projektteams.
  • varetage opfølgning og møder i regi af Statens It-råd.
  • medvirke til at sikre den agile transformation i organisationen i samarbejde med dine kollegaer.

Projektleder med engagement og gennemslagskraft

Du har dokumenteret erfaring som projektleder, gerne med en velfunderet agil værktøjskasse. Du har en relevant videregående uddannelse evt. suppleret med en projektlederuddannelse og certificering som eksempelvis PMP, PMI-APC, IPMA, PRINCE2.

Desuden ser vi gerne, at du:

  • kan arbejde struktureret og strategisk med styring og ledelse af projekterne i en organisation med forskelligartede interessenter og en politisk dagsorden.
  • har erfaring med forandringsledelse og med en analytisk tilgang kan gennemskue komplekse problemstillinger er selvstændig, målrettet og kan motivere og lede andre gennem dit engagement og personlige gennemslagskraft.
  • har erfaring med kontraktstyring, gerne i forhold til internationale leverandører.

Velkommen til projektledelsesteamet

Digitaliserings- og IT-området består af afdelingerne ”Projektledelse”, ”Data, Arkitektur og informationssikkerhed”, ”Strategi og Forretningsapplikationer” samt ”Drift og Service Management”. Vi er ca. 60 medarbejdere, hvoraf størstedelen har tjenestested i Hedehusene. Vi ønsker at være kendetegnet ved en professionel håndtering af vores ansvar i et arbejdsmiljø, hvor vi er uformelle, positive og viser respekt for hinanden.

Du vil blive knyttet til ”Projektledelse”, der omfatter 5 seniorprojektledere med ansvaret for de store digitaliseringsprojekter i Vejdirektoratet. Du vil referere direkte til IT-områdechef Hanne Sommerfelt.

Dine løn- og ansættelsesvilkår - med mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer. Afhængig af din profil kan indplacering ske som specialkonsulent.

Du vil have mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejde tilpasset efter dine opgaver og projekt.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Hanne Sommerfelt på telefon +45 5086 2546.

Er du interesseret?

Send dit CV senest søndag den 23. januar 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg jobbet her” nederst på siden.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job

Vejdirektoratet
Publiceret: 3. januar 2022

Arbejdssted

Location Hedehusene