Ini­ti­a­tivrig og fagligt dygtig sy­stem­ud­vik­ler til IT-virk­som­hed i Aarhus


Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der vægter faglig udvikling og som gerne vil arbejde med både front- og backend systemudvikling med fokus på programmering i Java i større og komplekse IT-systemer. I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Gensam er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling. Hos Gensam er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne. Der er desuden i meget høj grad mulighed for, at du selv kan præge din dagligdag og arbejde med det, som du er særligt interesseret i inden for systemudvikling.

Hvis du ønsker at fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe både på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø, så kan denne stilling være noget for dig. Stillingen er ledig, da en af de nuværende udviklere går på pension.

Hvis du brænder for at programmere og udvikle samt at kunne fordybe dig i at udvikle specialiserede løsninger, der flytter kundernes forretning væsentligt, så kan denne stilling være noget for dig.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et godt og velfungerende team på 4 personer bestående af erfarne og engagerede kolleger. Der er i alt 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere, så der er god mulighed for faglig sparring.

Dine opgaver er følgende:

 • Webudvikling samt backend-udvikling i Java.
 • Arbejde med udvikling af processer og værktøjer.
 • Mulighed for at arbejde med det som du har en særlig interesse for systemudvikling og dermed præge udviklingen.

Dine faglige kompetencer:

 • Godt kendskab til objektorienteret programmering og Java.
 • Godt kendskab til webudvikling herunder CSS, HTML og JavaScript. Kendskab til JQuery og evt. andre web-frameworks vil være en fordel.
 • IT-uddannelse f.eks. datalog eller datamatiker eventuelt er du nyuddannet.
 • Erfaring med forbedring og udvikling af komplekse IT-systemer med mange integrationer vil være en fordel.

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og udviser handlekraft.
 • Du er fagligt nysgerrig og har et stort engagement i opgaverne samt personligt drive.
 • Du har en naturlig balance imellem at være omhyggelig, have fokus på detaljerne og kvaliteten samtidig med, at du er effektiv og får afsluttet dine opgaver.
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik.
 • Du er god til at kommunikere og samarbejde med dine kolleger, så I kan løfte opgaverne sammen.
 • Du har blik for forretningen og er nysgerrig på at udvikle den.

Gensam kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor de ansatte er ansat længe, da der er et godt arbejdsmiljø kombineret med, at der i høj grad er fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling både med intern sparring samt med mulighed for at deltage på kurser og konferencer.

Gensam er en virksomhed, hvor der er et stort fokus på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at der er mulighed for at fordybe sig i jobbet med en god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk så hurtigt som muligt.

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Publiceret: 28. februar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus