Delivery Manager

Vil du være en del af et team, som spiller en central rolle i forhold til at sikre stabil drift, videreudvikling af processer, som gør kunden tilfredse? Synes du, at tværgående koordinering med internere og eksterne leverandører og partnere er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk organisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Delivery Manager.

Om jobbet

Som Delivery Manager får du ansvaret for leverancerne i forhold til en strategisk kunde i Financial Service Industry (FSI)-området. I samarbejde med kollegaer, kunder, samt interne og eksterne leverandører skal du sikre en sikker videreudviklingen af den stabile drift og leverancer.

Stort engagement, en struktureret tilgang, gode kommunikations- og samarbejdsevner, er en integreret del af din profil og besidder det nødvendige afsæt for at sikre kundefokus og samarbejde på tværs i de involverede organisationer.

Du bliver en del af et dynamisk og engageret Delivery Management team, hvor du har daglig sparring omkring leverancerne til kunden. Dit bidrag er med til at sikre videreudvikling af servicene, som bidrager til fleksible og alligevel stab. 

Dine ansvarsområder vil omfatte:

  • Opfølgning på sager i ITSM-systemet på vegne af alle parter og dermed sikre, at de involverede parter leverer i henhold til aftalte processer og servicemål
  • Daglig kundekontakt, koordinering af opgaver og rapportering
  • Planlægning og afholdelse af løbende statusmøder med kunden
  • Ansvar for løbende procesoptimering på tværs af ITIL-processerne 
  • Sikre transformation af service bliver forankret korrekt i organisationen 
  • Prioritering, koordinering og løsning af Incidents, Service Requests, Problems, Change Requests og Releases
  • Ansvarlig for Capacity Management og CMDB

Du vil indgå i teamet Danmarks Nationalbank, som p.t. er en af KMDs største kunder, som er en del af Technology, Security and Projects, der fungerer som et solidt fundament under KMDs Strategiske Business Unit Digital

Transformation, som leverer services og løsninger til offentlige myndigheder og private virksomheder i Danmark og udlandet. Technology, Security and Projects leverer stabil leverancer samt udvikling og nytænkning til KMDs strategiske kunde segmenter, foruden at understøtte vores kunders behov for drift.

I Technology, Security and Projects (TSP), er vi bundet sammen af en stærk lim i form af processer, værktøjer og kompetente kolleger - alt sammen en del af vores DNA. 

Hvis du kan se dig selv i den sammenhæng, er du måske den nye spiller på holdet, der sammen med en række engagerede kolleger vil arbejde for det fælles mål - at understøtte KMDs og vores kundes forretning på bedst mulig vis.

Om dig

Vi forventer, at du har en længerevarende uddannelse samt er ambitiøs og har et par årserfaring med at arbejde en større it-driftsorganisation, som f.eks. Service Delivery manager, Delivery Manager eller service manager, hvor du har fået praktisk erfaring med ITIL herunder Continual Improvement, samarbejde på tværs mellem projekt, applikation og infrastruktur drift. Disse erfaringerne gør at du ønsker at stå på egne ben og drive forandringer igennem.

Du er forretningsorienteret og motiveres af, at få tingene til at hænge sammen på tværs. Du kan sætte dig ind i tekniker og formål at stille spørgsmål til det og viderekommunikere dette til slutbrugere på en let forståelig måde.

Erfaring med at arbejde i et miljø, hvor compliance er i højsædet er en fordel. 

Derudover kan du sætte dig for bordenden og styre en proces, såvel internt som eksternt. Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på primært dansk og engelsk og forstår at udnytte dette til at bygge stærke relationer med diverse interessenter i en leverance - uanset position og rolle.

Som person, er du en engageret ildsjæl, med en stor lyst og et stærkt drive til at gøre en forskel og har sans for detaljer.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge.

I KMD mener vi, at god kommunikation og forretningsforståelse er nøglen til et partnerskab med vores kunder.

Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job, som de ser det bedst. Fordi vores arbejde betyder noget. Hver dag arbejder vi hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer hele tiden af vores kunder og hinanden.

Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Vores frihed gør det muligt for os at levere effektivt, og vi udforsker og udnytter de muligheder, der opstår. Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A / S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. Kr. og ca. 3000 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMDs datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Er du interesseret?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Delivery Thomas Henriksen på TIH@kmd.dk.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi løbende holder samtaler med kvalificerede kandidater. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job