Erfaren IT-supporter der kan begejstre og videndele


Kompetenceudvikling af medarbejdere er et af de centrale områder for Dansk Erhvervs fortsatte succes – vi søger derfor en erfaren supporter, der er vild med at supportere og dygtiggøre sine kollegaer.

Jobbet

Du bliver en del af afdelingen Digitalisering og IT, der driver den interne digitaliseringsagenda og sikrer drift og support af alle Dansk Erhvervs IT-systemer. Vi har i afdelingen konstant fokus på at arbejde smartere og gøre hverdagen lettere for vores kunder og brugere.

Din primære rolle bliver at supportere husets brugere på applikations- såvel hardwareniveau samt løbende at være med til at kompetenceløfte Dansk Erhvervs medarbejdere på udvalgte applikationsområder. Vi arbejder på de nyeste digitale platforme, primært med Microsoft-produkter og applikationer der integrerer dertil.

Konkret vil du i jobbet:

  • Stå for first level support af applikationer, pc’er, mobiltelefoner og netværk.
  • Håndtere daglige henvendelser via vores supportsystem Topdesk, supportere telefonisk, remote og on-site hos brugerne.
  • Samarbejde og sparre med kollegaer i afdelingen om udfordringer og løsninger.
  • Videndele med husets superbrugere og ambassadører.

Med i bagagen har du

Du har minimum 2-3 års erfaring fra et undervisnings- og konsulenthus med stor erfaring med Microsoft Office 365 på superbrugerniveau eller erfaring fra en lignende stilling. Du er grundlæggende serviceminded, tålmodig og er god til at afslutte opgaver.

Du er en udadvendt person med humor, der med stort engagement stortrives med at supportere brugerne i huset – også når der er rigtig fart på. Du er dygtig til skriftlig såvel som mundtlig formidling. Vi forventer, at du har et stort drive og har en proaktiv indstilling til dit arbejde. 

Det er et krav, at du har kendskab til Microsofts produkt-pallette, herunder Teams, Outlook, Sharepoint og PowerBI,  

Vi tilbyder

I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og vi spiller hinanden gode.

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør i et uformelt miljø. Vi lægger stor vægt på tværfaglige netværk og videndeling - ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Løn efter aftale og pensionsordning.

Arbejdssted: København, Børsen.

Ansøgningen

I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse m.v.

Du kan få yderligere oplysninger hos Drifts- og supportchef Suzanne Roager, på tlf. 2049 0551 eller hos Underdirektør Jan Hjorth-Mosegaard, på tlf. 4019 4128.

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ”Søg jobbet her” her på siden hurtigst muligt og senest den 15. januar 2022.

Gem job

Dansk Erhverv
Publiceret: 4 January 2022

Arbejdssted

Location København