IT-sy­stem­kon­su­lent


Er du typen, der altid har fingeren på pulsen, når det kommer til den nyeste udvikling inden for teknologi og IT generelt? Og vil du arbejde med en række forskellige IT-systemer, som du både implementerer, sikrer og drifter? Så er du måske lige den kollega, vi er på udkig efter. 

Som IT-systemkonsulent skal du hjælpe os med at sikre, at vores IT-systemer altid fungerer optimalt. Du kan bevare overblikket og er i stand til at prioritere - selv når telefonen ringer og mails fra kollegaer tikker ind. Når systemerne fejler, slipper du din indre IT-detektiv løs, så vi hurtigt får lokaliseret fejlene og løst dem. Din kommende arbejdsplads er beliggende i hjertet af København, nærmere bestemt Bredgade 30, København K. Her bliver du en del af afdelingen IT Drift & Support, der tæller 6 dygtige kollegaer, som alle sætter en ære i at få Jeudans tekniske tandhjul til at køre som smurt.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Drift af Jeudans IT-infrastruktur
  • Bidrage til modernisering og udvikling af IT-driften
  • Indgå i tværorganisatoriske IT-projekter
  • Løbende bidrage til udvikling og idriftsættelse af nye IT-sikkerhedstiltag  
  • Disaster Recovery arbejde
  • Drift af Windows servere, on-prem og i Azure
  • Drift af PaaS og SaaS løsninger, i egen Azure og eksternt
  • Drift af Microsoft 365: Office 365, Windows 10, Endpoint Manager

Din profil

Du har et bredt og solidt IT-teknisk fundament, der primært ligger inden for Microsoft-teknologier. Du har derudover flere års erfaring med IT-drift og implementering af nye IT-systemer. Som person er du en teamplayer, empatisk og god til at tage initiativ. Du er god til at holde hovedet koldt under pres og overholder dine aftaler.

Vi tilbyder dig

Udover flotte lokaler centralt beliggende i hjertet af København, byder Jeudan på morgenmad, frokost- og en aktiv personaleforening. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusiv fordelagtige pensions- og sundhedsordninger og fem Jeudandage (ekstra fridage). Du får desuden mulighed for at arbejde i en virksomhed i vækst og med gode personaleforhold.

Ansøgning og rekrutteringsforløb

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-Udviklingskonsulent Pia Holst Garcia eller afdelingschef Steffen Kjær Larsen på 7010 6070. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Se mere om Jeudan her.

Ansøgningsfrist: 28-01-2022.

Gem job