Ja­vaScript-udvikler til open source-hus


Er du en dygtig JavaScript-udvikler, der kan være med til at sætte rammerne for frontend-udvikling på flere forskellige platforme? Og kan du måske designe den gode brugeroplevelse? Så er det dig, vi står og mangler. Du må gerne være nyuddannet – det vigtigste er, at du er nysgerrig, lærenem og god til at samarbejde.

Hvad skal du lave?

Vi har en række webbaserede applikationer, som skal moderniseres og gøres sjovere og mere smidige at arbejde med. I samarbejde med vores frontend-arkitekt skal du skabe designsystemer, genbrugelige komponenter og struktur på frontends på vores kerneprodukter. Det betyder, at du kommer til at prøve kræfter med:

  • Lave løbende udvikling og dokumentation af eksisterende og nye frontends – primært i VueJS og med Django + jQuery
  • Bidrage til udvikling af et komponentbibliotek i web components
  • Være med fra vugge til grav, når vi specificerer, designer, udvikler, tester og deployer vores web-løsninger
  • Teste og forbedre webtilgængelighed og performance for webbaserede produkter
  • Skrive unittests og E2E-tests i JavaScript
  • Planlægge og udføre brugertests.

Vi har først og fremmest brug for, at du kan JavaScript og HTML/CSS. Derudover anvender vi disse teknologier, som du vil komme til at arbejde med:

  • Node.js, NPM, Vue.js, web components, jQuery
  • Django REST API, GraphQL
  • Desuden kigger vi ud i en fremtid, hvor vi vil arbejde mere med web components og mere genbrugelig JS/HTML/CSS. Det får vi også brug for din hjælp til.

Måske har du også et godt blik for UX og design – ihvertfald går du meget op i den gode brugeroplevelse, og hvordan man gør en brugergrænseflade tilgængelig for brugere med funktionsnedsættelse. Du er selvfølgelig indstillet på at give kunderne den bedst mulige sparring, og du kan give brugbart modspil til både kunder og kolleger i forhold til at få designet den bedste løsning.

Til gengæld får du en samling rigtig gode kolleger, der arbejder fra hyggelige kontorer i enten Aarhus eller København. Vi har en afslappet og rar stemning og lægger stor vægt på godt samarbejde og gode arbejdsforhold, og så har vi en lækker frokostordning.

Hvem er vi

Hos Magenta udvikler vi open source softwareprodukter, som hjælper vores kunder med alt fra organisationsdata til GDPR-håndtering.

Vi er en virksomhed, der lægger meget vægt på det sociale og på at udvikle os. Eksempelvis mødes hele virksomheden flere gange årligt til udviklerdage, hvor der både er små hackathons, faglige indslag og fest. Vi har lightning talks 1-2 gange om måneden, hvor alle kan byde ind med faglige indslag, og så bestræber vi os på at være en virksomhed, hvor alle kan komme til orde, og gode idéer kan gro.

Du kan læse om vores arbejdsplads ved at trykke her.

Vi har kontorer i København, Aarhus og Nuuk, og vi lægger vægt på at have en god work-/life-balance.

Send et CV til apply@magenta.dk – eller en rigtig ansøgning, hvis du har lyst. Men et CV er helt fint.

Du er også meget velkommen til at ringe til projektleder Anne Dorte Bach på tlf. 2246 4736, hvis du vil høre mere om stillingen.

Gem job

Magenta ApS
Publiceret: 2. februar 2022

Arbejdssted

Location Åbyhøj eller København