Da­ta­ma­na­ger til LIFE


Har du drive og talent for at arbejde med data og vil du arbejde i en dynamisk organisation med superengagerede kollegaer? Og brænder du for at arbejde med en bred vifte af data, udvikling af en samlet datastruktur for alle datakilder i LIFE Fonden, datamodellering, analyser, BI og rapportering?

Så er du måske den nye datamanager i LIFE Fonden.

Jobbet

LIFE Fondens arbejde med datamanagement og etablering af en datastruktur er under opbygning, og du vil i samarbejde med kollegaer fra forskellige afdelinger skulle bidrage til opbygning og udvikling. Vi er en ny organisation i konstant udvikling, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på måden, vi arbejder med data på i hele LIFE Fonden. 

Hovedfokus i jobbet er forretningens behov for databaseret styring og kvalitetssikring. Du skal mestre kunsten at omsætte forretningsbehov til implementering af rapporterings- og styringsløsninger og hjælpe med at skabe gode rutiner for dataindsamling og forvaltning. Du vil have en varieret hverdag med en bred pallette af spændende opgaver i en hverdag præget af udvikling og forandring. Du evner at samarbejde og skabe relationer på tværs i LIFE Fonden, og du bruger din faglighed til at gå i dialog samt være med til at drive LIFE Fondens datastrategi og skabe de rigtige løsninger.

Du vil have følgende hovedopgaver i rollen som datamanager:

 • Udvikle LIFE Fondens samlede strukturerede datamiljø i samarbejde med eksterne konsulenter og kollegaer
 • Kvalitetssikre og modellere data fra LIFE fondens mange forskellige datakilder
 • Datamodellering i Microsoft Power BI, Excel og andre værktøjer 
 • Opbygge data-warehouse, eksempelvis med SQL-server 
 • Udvikle ledelsesrapportering og udarbejde analyser til støtte for videreudvikling og kvalitetssikring af produkter og aktiviteter
 • Etablere en datakultur og være i dialog med kollegaer om brug af og forståelse for data, herunder også test- og evalueringsdata i samarbejde med udviklings- og uddannelsesafdelingen. 
 • Udvikle research data management

Du bliver en del af afdelingen Økonomi og Logistik, som skal understøtte LIFE organisationen med et solidt drift- og styringsmæssigt fundament indenfor datamanagement, forretningsudvikling, indkøb, logistik samt økonomistyring. Vi stræber efter at være en afdeling, der er kendetegnet ved høje ambitioner, en stærk drivkraft for at bevæge os fremad og en afdeling der stiller ekspertise til rådighed på tværs i LIFE. 

Din profil

Vi søger en kollega, der motiveres af at udvikle dataunderstøttende løsninger til forretningen, og som er serviceorienteret og kvalitetsbevidst. Du er en ansvarlig og proaktiv problemknuser, som arbejder selvstændigt og struktureret, og er god til at bevare overblikket. Desuden kan du lide at have kolleger med forskellig faglighed og være i en organisation, hvor opgaver forandrer sig, og hvor du kan bidrage proaktivt med nye ideer til videreudvikling af vores kvalitet, interne processer og arbejdsgange.

Vi forventer, at du har:

 • 3-8 års erfaring med opbygning og vedligeholdelse af BI og datasystemer og meget gerne erfaring indenfor research data management
 • Relevant videregående uddannelse 
 • Erfaring med projekter- og styringsværktøjer
 • Du har en god forretnings- og procesforståelse og lyst til at arbejde i en udviklingsorganisation med kolleger med forskellig faglighed

At arbejde hos LIFE

Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til: 

 • At udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelser 
 • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning i Danmark og internationalt
 • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik
 • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

Interesseret? Så send en ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende ansøgning og CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på ”Søg jobbet her”.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, og vi ser gerne, at du begynder hos os hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er den: 16/01/2022. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 19. januar 2022.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Hove Andreassen, Chef Økonomi og Logistik, LIFE via e-mail på can@life.dk eller telefon +45 2811 3131.

Om LIFE Fonden

LIFE Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge.

LIFE Fonden driver det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Kernen i LIFE er vores naturfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb – hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med virkelighedsnære problemstillinger, der understøtter FN’s verdensmål. Alle LIFE Forløb er udviklet hos LIFE i tæt samspil med skoler, virksomheder og forskningsinstitutioner.

LIFE Fonden kan desuden støtte uddannelses- og forskningsinitiativer inden for natur-, teknisk- og sundhedsvidenskab samt fagdidaktik. LIFE Fonden kan også yde støtte til andre almennyttige undervisningsmæssige og videnskabelige formål.

Ansættelsen foregår i det helejede datterselskab LIFE A/S, der udvikler og leverer naturfaglige undervisningsforløb. LIFE Fonden uddeler undervisningsforløbene som bevillinger til skoler og ungdomsuddannelser.

LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden. 

Læs mere om LIFE.

Gem job

Life A/S
Publiceret: 4. januar 2022

Arbejdssted

Location Kgs. Lyngby