IT-kon­su­len­ter med overskud


Her er plads til IT-konsulenter med overskud

netIP søger dygtige IT-konsulenter til vores afdeling i Herlev. Sidder du i Herning, Aarhus, Aalborg, Holstebro, Thisted eller Viborg er du også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Mød dine måske kommende kolleger på denne video: Vi søger IT-konsulenter med overskud til netIP-Herlev

Vi har masser af glade kunder, og flere er på vej ind. Derfor søger vi dygtige og erfarne IT-konsulenter med overskud, som brænder for at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse. Hos netIP bliver alle kunder tilknyttet et kundeteam, som du bliver en del af, så vi i fællesskab gør forskellen og får løst opgaverne med stor tilfredshed.

Bliv en del af en IT-virksomhed med fokus på det hele menneske og udvikling af den enkelte som en værdifuld og anerkendt ressource. Hos netIP bliver du ikke betragtet som midlet til at nå målet – du er målet. Lige præcis derfor er din indstilling, dine interesser og dine ambitioner nøglen til succes hos netIP.

Du vil især komme til at arbejde med rådgivning, implementering og dokumentation inden for de nyeste teknologier som:

  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Intune
  • Microsoft Defender
  • Microsoft Windows Virtual Desktop
  • Netværk som Cisco & Fortinet

Forskellen, du gør

Med en uddannelse som datatekniker eller lignende har du opbygget en bred viden inden for generel IT og sikkerhed, og måske har du specialistviden inden for et enkelt eller to områder.

Som person motiveres du af at gøre en teknologisk forskel hos kunderne gennem en tæt og værdiskabende dialog baseret på tillid. Du trives i et team, hvor du forstår værdien af samarbejde på tværs i organisationen. Du arbejder samvittighedsfuldt for at nå dine mål og leverer ydelser af høj kvalitet. Du er nysgerrig, og det falder dig naturligt at holde dig skarp på opdatereringer omkring nye og eksisterende teknologier inden for dit fagområde.

Fordelene, vi er fælles om

Som ansat i netIP vil du med det samme opleve værdierne åbenhed, tillid og tryghed blive efterlevet. Gennem et grundigt onboardingprogram og bæredygtig ledelse sørger vi for at understøtte dig i din personlige og faglige udvikling, så du oplever den arbejdsglæde, der er grundlaget for vores succes. Du deltager i den fælles sundhedsforsikring, pensions-, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt mulighed for at deltage i faglige og sociale arrangementer. Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. I fonden netIP familyCARE rækker vi ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet er at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Desuden er en tredjedel af medarbejderne aktionærer i netIP, så de får både medindflydelse og del i udbyttet.

Fakta om jobbet

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling med fast månedsløn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og erfaringer, du kommer med. Desuden får du timer indsat på en flekskonto, hvis du arbejder udover den normale arbejdstid.

Vi lover dig masser af faglige udfordringer, og du bliver tildelt et ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner. I de seneste par år har vi på godt og ondt arbejdet hjemmefra, og du har også mulighed for at få etableret en hjemmearbejdsplads og tilrettelægge din arbejdstid fleksibelt, hvis du ønsker det.

Hør det fra din kollega

”Jeg blev ansat som nr. 31 i netIP, da jeg fik en læreplads hos netIP. Vi er blevet mange siden, så jeg ikke længere kender navnene på alle. Men når jeg møder en netIP’er, så har jeg altid følelsen af, at vi er et “vi” og ikke et “dem” og “os”. Vi er her, fordi vi elsker vores arbejde, og vi ved, at vi har brug for hinanden og kan trække på hinanden”. - Jonas Ingvard Wang Fiskbæk, IT-konsulent i Holstebro gennem knap 11 år.

Hør det fra din leder

“For mig er det at være leder for andre et stort ansvar. Det kræver min faglighed, og jeg som menneske ønsker at hjælpe med at finde og forløse det potentiale, som du indeholder. Mine væsentligste opgaver er at sikre, at du kan have tillid til og være åben overfor for såvel mig som dine kollegaer. Hver dag forsøger jeg selv at gå forrest i at vise tillid og være åben over for vores forskelligheder”. - Lars Flamand, ansvarlig leder for netIP Herlev.

Sådan søger du

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til ansvarlig leder Lars Flamand fra Herlev-afdelingen på tlf. 52262533 eller lfl@netip.dk.


Gem job