Erfaren udvikler søges


Vil du være en del af at sjovt, kompetent og ambitiøst team?

Er du god til at tænke løsningsorienteret og ud af boksen og vil du være med til at skabe en god brugeroplevelse?

Har du solid erfaring med frontend-udvikling og måske endda også lidt kendskab til backend? Er du passioneret omkring udvikling med en nysgerrighed og en lyst til at grave dig ned i noget nyt og kan du se dig selv i et kompetent team i et moderne og innovativt mediehus i skønne og inspirerende omgivelser?

Så er det måske dig vi søger.

Jobbet

I Digital Transformation står vi og mangler en dygtig og motiveret frontend-udvikler med min. 3 års erfaring til vores udviklingsteam. Vi arbejder på tværs af mange af Allers brands hvor vi implementerer nye og spændende løsninger i samarbejde med redaktionerne, for at skabe den bedste brugeroplevelse.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

Sparring med Product Owner og redaktionerne omkring løsningsmuligheder, udvikling af opgaver og bugfixing. Vi arbejder i Vue.js, og Nuxt.js og der vil derudover være et plus hvis du har kendskab til Drupal og Laravel.

Nødvendige kvalifikationer

  • HTML/CSS
  • Vue.js
  • Git/Github

Ønskede kvalifikationer

  • Nuxt.js (SSR)
  • Drupal
  • Laravel
  • PHP

Hvad vi kan tilbyde

At du bliver en del af et godt og velkørende team, hvor vi samarbejder om at skabe de bedste løsninger. Der er frihed under ansvar og en rigtig god stemning i teamet, hvor tonen er uhøjtidelig og sjov. Afdelingen består af 12 kollegaer der spænder over udviklere, Product Ownere, produktspecialister og Development Leads.

Der er et tæt samarbejde på tværs af Digital Transformation og forretningen hvor der sparres og opereres på et højt fagligt niveau. Jobbet er spændende og fuld af udfordrende opgaver. For hele tiden at have fingeren på pulsen og have en innovativ tankegang til nye muligheder er der hver anden fredag ”hackday”, hvor man får lov til at prøve kræfter med nye innovative ideer.

Hos Aller Media tilbydes derudover også en pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, fester, gratis frugt og fælles morgenmad. Kontoret ligger lige ved siden af Fisketorvet med en smuk udsigt ud over kanalen. Derudover får man adgang til nogle af Allers magasiner og ugeblade både digitalt og på print.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Product Owner, Mette Gerbek: mette.gerbek@aller.com.

Ansøgning:

Du skal sende din ansøgning og dit CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Deadline for ansøgning er søndag d. 16. januar 2022.

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Gem job

Aller Media A/S
Publiceret: 5. januar 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden