It-løs­ning­sarkitekt til en af Danmarks førende en­tre­pren­ør­virk­som­heder


Vil du være med til at sikre, at Aarsleff lykkes med digitalisering og it-transformation? Til Aarsleff it-udvikling søger vi en dygtig kollega til at varetage opgaven som løsningsarkitekt. Du vil få ansvaret for alle de processer, der ikke berører ERP-systemet Business Central.

It-udvikling er ansvarlig for udvikling af alle koncernens applikationer, som foruden Business Central omfatter HR-systemer, CRM, projektstyringssystemer, automatiseringer m.v. Vi er 24 kolleger, der i samarbejde med vores byggepladser, fabrikker samt administrationen arbejder med digitalisering i Aarsleff-koncernen. Vi er i en løbende proces med at skifte til et mere agilt samarbejde med forretningen.

I it-udvikling vil du få et tæt samarbejde med de øvrige arkitekter og it-projektledere i forhold til porteføljen af initiativer og projekter, vi gennemfører. Du bliver en del af koncern-it, der udover it-udvikling består af it-drift og -support. Du vil få reference til it-udviklingschefen.

Få en vigtig rolle i vores digitale udvikling

Aarsleff søger en ny medarbejder, der kan tegne it-arkitekturen for de dele af vores systemlandskab, der ligger uden for ERP og kernen af Azure. Systemlandskabet er i dag primært baseret på Microsoft-teknologier sammen med enkeltstående cloud-services.

Vi understøtter processerne i hele værdikæden i Aarsleff. Det gælder inden for fx projektstyring, tilbudsstyring, dokumentstyring, kalkulationer, styring af rammeaftaler og kontrakter, administrative processer mv. Der er et stort fokus på digitalisering i Aarsleff, og de mange ønsker om yderligere digitalisering er drevet af bæredygtighed og ikke mindst missionen om at være en lønsom virksomhed.

Er du vores nye kollega?

Du trives med at løse komplekse opgaver i et godt samarbejde med stakeholders, leverandører og kolleger fra koncern-it. It-sikkerhed er en naturlig ting at indarbejde i dit design af løsninger, der opbygges af logiske MVP’s, så vi hurtigt – og med minimal risiko – kan få implementeret it-løsningerne.

Vi forventer, at du:

  • kan omsætte forretningsprocesser og behov til løsningsarkitektur i tæt samarbejde med stakeholders og kolleger fra koncern-it
  • har blik for alignment og optimering af processer med brugerne i centrum, gerne med et blik for UX
  • har drive og udviser overblik over komplekse problemstillinger
  • kan arbejde proaktivt med risk og simplificering af it-løsninger
  • kan sikre, at it-løsninger kan skaleres
  • kan udarbejde konkrete roadmaps, hvor it-sikkerhed indbygges som en naturlig del af løsninger
  • har en naturlig evne til at håndtere forskellige stakeholders og formår at kommunikere komplekst indhold
  • kan sikre, at it-strategien afspejles i løsningsdesigns, og at du kan give input til strategien
  • kan indgå i agile events og er en teamplayer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende rolle som løsningsarkitekt og gerne har relevant uddannelse. Da der er en del samarbejde med vores selskaber i udlandet, er det et krav, at du behersker engelsk. Arbejdsstedet er Viby i Aarhus, men du kan forvente et mindre antal rejsedage om året.

Lyder det som noget for dig?

Vi ser frem til din ansøgning snarest muligt og senest den 23. januar 2022. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst it-udviklingschef Lone Rysgaard på tlf. nr. 2499 7784.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 5 January 2022

Arbejdssted

Location Viby J