Software Test Engineer


For vores kunde Cryptomathic søger vi en Software Test Engineer, der har lyst til at arbejde sammen med et skarpt udviklingsteam om at designe og implementere tests samt forbedre testmetoder og -værktøjer.

Cryptomathic er en softwarevirksomhed, der udvikler sikkerhedsløsninger til den internationale bank- og finansverden. Virksomheden er midt i en forandring af tilgangen til tests, og du bliver en vigtig drivkraft i arbejdet med at professionalisere og automatisere testområdet.

Du vil være tilknyttet et udviklingsteam, som du sidder sammen med i dit daglige arbejde. Organisatorisk bliver du en del af et QA-team sammen med andre testprofessionelle, som du kan sparre med.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge indenfor følgende områder:

 • Implementering og vedligehold af testautomatisering
 • Testanalyse og -design, herunder aktivt samarbejde med udviklere og produktejere om testkrav
 • Specificering af test cases
 • Eksekvering af manuelle tests
 • Vedligeholdelse og videreudvikling af teststrategi
 • Vidensdeling og evaluering af testmetoder, processer og værktøjer

Din faglige profil

Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau samt et par års erfaring som enten softwaretester eller -udvikler. Du har en bred viden om teknikker indenfor testdesign og generel erfaring med programmering/scripting.

Vi forventer, du har:

 • Erfaring med programmering i f.eks. C# eller Java
 • Erfaring med scripting i f.eks. Bash eller Powershell
 • Kendskab til standard test frameworks, f.eks. JUnit, NUnit eller XCTest
 • Gode engelskkundskaber (skrift og tale) og kan skrive dokumentation

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Udvikling og test i både Linux og Windows miljøer
 • Docker eller lignende containerization tool
 • TestRail eller lignende test management tool

Erfaring med test management er ikke et krav, men det er en fordel, hvis du på længere sigt også kunne have lyst til at arbejde som test manager. Ligeledes vil en certificering som f.eks. ISTQB Foundation eller TMAP være et plus.

Dine personlige kompetencer

Du arbejder struktureret, er nysgerrig af natur og stiller gerne spørgsmål, der udfordrer nuværende praksis og konventioner. Du er god til at lytte og kommunikere og kan navigere i en rolle, hvor du både driver forandringer og søger kompromiser. Du trives med at arbejde sammen med forskellige faggrupper og profiler.

Du tilbydes

Hos Cryptomathic får du en spændende rolle, hvor du både bringer din egen viden i spil og samtidig kan udvikle dig og sparre med dygtige kolleger.

Du bliver en del af et godt kollegialt miljø med mange sociale arrangementer, god humor og respekt for hinanden. Arbejdsstedet er lige i hjertet af Aarhus i lækre, nyrenoverede lokaler. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde under hensyntagen til opgaver og samarbejde.

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne, både inden for områder som sikker identifikation (f.eks. elektroniske pas), sikker autentifikation og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Cryptomathic er beliggende på Åboulevarden i Aarhus C. og beskæftiger ca. 50 medarbejdere i udviklingsafdelingen. Derudover har Cryptomathic salgskontorer i Tyskland, England og USA.

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Publiceret: 4. februar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus