Stu­den­ter­med­hjælp til Amgen


Synes du, medicinalindustrien er spændende? Har du teknisk og grafisk snilde og kan tage initiativ? Så er det dig, vi er på udkig efter!

Amgen søger en stærk studenterprofil med digitalt flair og et godt service-drive. I stillingen som digital studentermedhjælp, kommer du til at samarbejde med alle dele af virksomheden. Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Ansvar for udarbejdelse af grafisk content til vores Facebook side m.m.
  • Bistå ved konceptudvikling af nye digitale projekter
  • Grafisk opsætning af foldere, brochurer, invitationer etc.
  • Opdatering af vores hjemmeside ved behov
  • Administrative og produktrelaterede kontoropgaver
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Med denne brede opgaveportefølje får du som studentermedhjælper hos os et unikt indblik i alle dele af Amgen samt medicinalindustrien. Vi forventer, at du står klar til at give en hånd med andre opgaver, hvis behovet og interessen opstår.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du er i gang med sidste år af din bachelor eller 1. år af din kandidat inden for multimediedesign, digital design eller lignende, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har erfaring med Adobe CC programmerne og har flair for at visualisere og tænke kreativt. Du vil arbejde som del af vores digitale team, og vi sætter stor pris på, at du er selvstændig, rykker på egne initiativer, har lysten til at lære og møder ind med et stort gåpåmod – og godt humør!

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, men med fleksibilitet fra begge parter.

Ansøgninger behandles løbende, og ansøgningsfristen er 18.01.2022. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om Amgen Danmark

Amgen arbejder med salg af biologiske lægemidler i Danmark og har kontor i Ballerup. Her sidder vi ca. 20 medarbejdere. De resterende er ude i marken. Hos Amgen Danmark er atmosfæren uformel. Du kan læse mere om virksomheden på www.amgen.dk.

Amgen har mere end 30 års erfaring med forskning og udvikling af biologiske lægemidler. I den tid har vi skabt mange effektive behandlinger til alvorlige sygdomme. Amgen har i dag en af verdens bedste pipelines i den biofarmaceutiske industri. Med flere potentielle nye lægemidler til at hjælpe patienter, der lider af sygdomme med få behandlingsmuligheder i dag. Lige nu har Amgen behandlinger på vej inden for melanom, knoglemarvskræft, hjertekarsygdomme, knogleskørhed, og leukæmi. Amgens hovedkontor ligger i USA.

Hvis jobbet har fanget din interesse, så send en ansøgning og CV til vores Digital Health Programs Manager, Emily Frimand, på efrimand@amgen.com. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 29 60 57 99.

Gem job

AMGEN
Publiceret: 5. januar 2022

Arbejdssted

Location Ballerup