Senior Test Spe­cial­ist

Har du lyst til at sikre IT med indsigt i vores løsninger til kunderne? Har du lyst til at få fingrene godt ned i ”muldet”? Så kan du meget vel være den kvalitetsbevidste testspecialist, vi søger til KMD Workzone.

KMD WorkZone har de seneste år haft en betydelig vækst inden for digitalisering af den offentlige sektor i Danmark, og vi vil med denne indsats styrke vores kompetencer til at sikre leverancekvalitet på tværs af vores kunder i KMD WorkZone.

Jobbet og dine muligheder

I rollen som Senior Test Specialist vil du arbejde tæt sammen med vores kunder og medvirke til at udvide den indflydelse og forretning, som vi i dag har hos disse kunder. Du vil indgå i et team af erfarne konsulenter i KMD WorkZones Consulting afdeling, hvor du får en enestående chance for både at påvirke vores teststrategier, værktøjer samt vokse fagligt og personligt med de mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

Dine opgaver som testspecialist består overordnet i at:

  • Deltage ved udformning af teststrategier 
  • Kvalitetssikre brugerkrav og lovgivningskrav ud fra kravspecifikationer/user cases eller tekniske løsningsbeskrivelser
  • Planlægge og gennemføre testforløb
  • Udarbejde testspecifikation og testrapporter
  • Styrke testområdet vha. testrapporterings- og automatiseringsværktøjer

Du certificeres i KMD WorkZone, så du forstår produkterne og kan have en dialog med kunder omkring bedst mulig systemanvendelse. Vores erfarne konsulenter står naturligvis altid klar til at støtte dig og dele deres erfaringer med dig.

Din fornemste opgave bliver at sikre, at KMD WorkZones kunder får den maksimale værdi af den løsning, de har investeret i og implementeret i deres forretning ved at kvalitetssikre, at kravsspecifikationerne er indfriet i den udviklede WorkZone-løsning.

Vi søger

Vi leder efter dig, der har en relevant videregående uddannelse, er interesseret i IT og har en generel god forståelse for, hvordan IT kan anvendes til at understøtte arbejdsgange. Din profil er kendetegnet ved at være udpræget kundeorienteret og helhedsorienteret, og du formår at bygge bro mellem teknik og forretning.

For at have succes i rollen kræves solid praktisk erfaring med kvalitetssikring herunder udarbejdelse af en teststrategi samt efterfølgende operationalisering og eksekvering af denne. Det er et krav, at du er ISTQB-certificeret (Foundation er tilstrækkeligt), mens det er en fordel, hvis du derudover har specifik erfaring med testafvikling ifm. implementering af IT-løsninger i kategorien EIM eller sags- og dokumenthåndteringsløsninger (ESDH).

Personligt har du gennemslagskraft og gode kommunikationsevner over for såvel eksterne kunder som interne interessenter, og du kan derfor formidle komplekse budskaber på enkel vis. Du arbejder struktureret, analytisk og med naturligt lederskab og ansvar for dine opgaver.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. 

KMD som arbejdsplads

I KMD mener vi, at god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi arbejder hårdt på at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør en forskel for samfundet og for danske borgere. Kunden er altid i fokus i vores stræben efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Siden 2019 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3000 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi tilbyde mange forskellige karrieremuligheder, og som medarbejder i KMD får du et stort netværk af dygtige kollegaer.

Er du interesseret?

Ansøgningsfrist på stillingen er d. 6. februar 2022. Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Department Elnaz Farahnak på telefon 41169000. Vi afholder løbende samtaler, så send os gerne din ansøgning allerede i dag. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job