IT Project Manager (Ap­pli­ca­tions)


Kan du facilitere digitale forandringer? Vil du være en del af et internationalt IT-Applikationsteam? Og har du Microsoft-værktøjskassen i orden? Så er dette nok noget for dig.

Damstahl er en international virksomhed med aktiviteter i 10 europæiske lande og en omsætning på over 2 mia. DKK. Vi er en travl og dynamisk virksomhed med ca. 100 ansatte på hovedkontoret i Skanderborg og over 300 i hele Damstahl-gruppen.

Damstahl er den førende leverandør af rustfrit stål til bl.a. energisektoren, levnedsmiddel- og medicinalbranchen. Vi har digitalisering som strategisk højprioritetsområde med innovative løsninger i hele forsyningskæden.

Om jobbet

Vi har for nyligt implementeret Microsoft Dynamics 365FO og Power BI/Power Platform i alle vores selskaber og står nu overfor næste step i vores digitaliseringsstrategi. Her vil du komme til at spille en væsentlig rolle.

Det overordnede formål

Du skal være med til at sikre, at centrale forretningsprocesser automatiseres og optimeres yderligere, og sikre at vi bruger IT-systemerne optimalt – og så så vidt muligt anvender standard-setup.

Du skal være med til at sikre, at udviklingsopgaverne følges helt til dørs i tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og Damstahls superbrugere.

Opgaverne i jobbet vil være mange og varierende. Eksempler kan være:

 • Facilitering og ledelse af digitale forandringer
 • Optimering og digitalisering af interne arbejdsgange i og på tværs af afdelingerne
 • Koordinering og opfølgning på leverancer fra eksterne partnere
 • Koordinering af versionsopdateringer og test
 • Deltagelse i forskellige forretningsprojekter i samarbejde med øvrige afdelinger i Damstahl

Vores Applikations-afdeling er nyetableret, og derfor vil du få mulighed for at sætte dit aftryk. Du vil referere til virksomhedens Business Support Director og vil have primær arbejdsplads på kontoret i Skanderborg, men berøring med hele forretningen på tværs af grænser. Rejseaktivitet i mindre omfang skal forventes.

Din baggrund

Du kan komme med erfaring fra en lignende stilling som IT-projektleder eller som IT-forretningskonsulent. Vigtigst er, at du har et godt kendskab til Microsoft Dynamics 365FO og/eller Microsoft Power Platform.

Kompetencer

 • Vi vægter personlighed og praktisk erfaring højere end uddannelsesmæssig baggrund, som derfor kan være mange ting.
 • Du har minimum 3 års erfaring med drift og udvikling af AX/Microsoft Dynamics 365FO og/eller Power Platformen.
 • Du har en stærk kommerciel forretningsforståelse og er hurtig til at forstå forretningsbehov og koble det til IT-arkitekturen.
 • Du er selvkørende, men samtidig en teamplayer og ivrig efter at lære nyt, samt villig til både at dele viden og tilegne dig ny viden.
 • Du kan bevare overblikket, men har samtidig sans for detaljen og er ikke bange for at tage del i alle typer opgaver.
 • Du kommunikerer klart og engagerende med alle i og udenfor organisationen. Du taler således også både ”IT- sprog” og ”Forretningssprog”, og er vant til at navigere mellem IT-brugerne i forretningen og IT-udvikling.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau, tysk vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi afholder samtaler løbende, og derfor anbefaler vi, at du sender din ansøgning og CV hurtigst muligt til hr@damstahl.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Support Director Rasmus Christjansen på telefon +45 31561020.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Gem job

Damstahl a/s
Publiceret: 6. januar 2022

Arbejdssted

Location Skanderborg