Senior Support Spe­ci­a­list


Gode muligheder for udvikling og alsidige opgaver i et godt arbejdsmiljø i Østjylland!

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner og har du mod på at blive udfordret? Så har vi jobbet til dig!

Du bliver en del af vores servicedesk, hvor du får erfarne kollegaer at sparre med. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder, hvor vi blandt andet har ansvaret for brugersupport, Microsoft365, cloud services, IT-sikkerhed, hosting samt on-prem pc’er, servere og netværksenheder. Derudover kommer du til at beskæftige dig med daglig telefon- og fjernsupport af brugere, pc’er, printere mv. samt IT-drift, IT-sikkerhed og naturligvis fejlfinding. Det er med andre ord en meget spændende stilling, som vil udfordre den rette kandidat på højt niveau.

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde” 
Systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

Vi kan tilbyde:

At du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor der er kort vej til beslutningerne. Du får også et tæt samarbejde med vores øvrige teams. Hver tirsdag prioriterer vi at holde teknikmøde, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab, og derudover holdes der også et ugentligt møde for support-teamet.

Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger. Du får fast løn, pension, helbredssikring, frokostordning, frugt, fitnessabonnement og masser af både sociale og faglige aktiviteter med kollegerne. Alle medarbejdere får en uddannelsesplan med fokus på opkvalificering og kompetenceunderstøttelse.

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT. Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent”
IT-konsulent Michael Bærendsen

Er det lige dig vi leder efter? Udfyld dine oplysninger i formularen herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på tlf. 40 88 22 30.

RIT A/S frigør kundernes tid indenfor IT ved at sørge for at IT virker hurtigt, sikkert og stabilt. Vores ekspertise er fokuseret indenfor cloud-løsninger, IT-drift, hosting, IT-support og IT-sikkerhed. Vi har startet RIT Akademiet, hvor vi investerer i unge IT-talenter. RIT A/S er beliggende i attraktive faciliteter i Officelab i Lystrup, beskæftiger 30 medarbejdere og er i fortsat vækst. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Læs mere om os på: www.rit.dk.

Gem job