FOA søger IT-sy­stem­ud­vik­ler - til di­gi­ta­li­se­ring der gør en forskel

Vi søger en engageret udvikler, som brænder for at udvikle systemer, der er med til at give FOAs medlemmer de bedste vilkår, forudsætninger og muligheder.

Digitalisering er en væsentlig brik i FOAs ambition om at sikre de bedste vilkår for vores medlemmer. Det gælder både vores udadvendte og bagvedliggende IT-systemer. IT-systemerne er alle med til at sikre vilkårene, tilbyde god service og de rette ydelser til medlemmerne.

I FOA udvikler og vedligeholder vi selv IT-systemer inden for vores kerneområder, fordi vi tror på, at vores dybe kendskab til organisationen er en styrke.

Vi anvender standard systemer til løsning af opgaver, der ligger uden for FOAs kerneområde. Disse systemer integrerer vi ofte med vores egenudviklede systemer.

FOA IT står for arbejdet med at servicere og vedligeholde IT for forbundshuset, vores 36 afdelinger og FOAs A-kasse.

FOA IT leverer den fælles teknologiske platform.

Vi er en afdeling på ca. 70 medarbejdere fordelt på udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, projektledere, driftsteknikere, supportere og ledere. Vores udvikling sker i tværfaglige agile teams, hvor forretningskonsulenter, systemudviklere og arkitekter arbejder tæt sammen.

Dine primære arbejdsområder

Du kommer til at indgå i et af vores agile teams, som består af udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter.

Du vil deltage i alle faser af softwareudviklingen i et tæt samarbejde med resten af teamet og organisationens brugere.

Du får en central rolle i vedligeholdelse og nyudvikling af den eksisterende IT-portefølje, som består både af egenudviklede systemer og købesystemer.

Der arbejdes primært med backend teknologier og databaser. Porteføljen består bl.a. af digital postkasse til vores medlemmer, mange integrationer til interne / eksterne systemer (eks. vores TR-app, ESDH-system, bogshop, og eksterne samarbejdspartnere) og præsentation & udtræk af data.

Teamet deler ansvarsområder, og sparrer samt videndeler på daglig basis.

Din baggrund:

 • Du har dyb dokumenteret erfaring med udvikling af større IT-systemer
 • Eller du er nyuddannet med en mellemlang eller videregående IT-uddannelse, f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør eller cand.it., gerne kombineret med relevant studiejob

Vi forventer, at du har:

 • SOLID viden og erfaring med programmering
 • God forståelse for relationsdatabaser, datamodellering og MSSQL
 • Grundlæggende viden og gerne god erfaring med .net-udvikling med C#
 • Arbejdet med .net-framework og .net-core/5
 • Erfaring og viden i brug og implementering af services (WCF/REST)
 • Arbejdet med VisualStudio, evt. VS Code, Resharper
 • Erfaring med DevOps, Git og versionsstyring generelt
 • Grundlæggende erfaring med ASP.net, web og JS
 • Deltaget i projekter og arbejdet agilt i større udviklingsmiljøer

Som person:

Du er god til at danne dig et overblik og arbejder struktureret og analytisk.

Du er en holdspiller, der tager ansvar og ejerskab for både dine egne og teamets opgaver, og du følger dem til ende og er samtidig god til at dokumentere og dele din viden.

Det er vigtigt, at du har evnen til at være fleksibel i samarbejdsrelationer og har en åben og præcis kommunikation, hvor du mestrer at formidle fagligt relevant viden til forskellige målgrupper. Samtidig er det vigtigt, at du kan tilpasse dig nye opgaver, krav, processer og forventninger og generelt reflekterer over egen praksis.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig et job i FOA IT, der er en del af FOAs forbundshus.

Vi har et arbejdsmiljø, hvor vi tager vores arbejde dybt alvorligt, er ambitiøse og samtidigt har plads til gode grin. Vi arbejder med en åben organisationskultur, der er præget af venlighed, tillid, mod, nysgerrighed og lysten til at hjælpe hinanden med at lære for derigennem at kunne skabe endnu bedre resultater i fællesskab.

FOAs forbundshus ligger i hjertet af København, lige ved Vesterport.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst med indplacering på løntrin 47 (den kommunale lønskala)  med mulighed for tillæg for relevante kvalifikationer. Der er tilknyttet pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Efter 12 måneders ansættelse optjenes syv ugers ferie, har massageordning, motionskælder samt forskellige personaleforeninger. Der er gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Du kan høre mere om jobbet hos Nikolaj Due (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 31511123 eller Dan Henrik Nielsen (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 31216126.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 23. januar 2022.

Vi forventer at holde 1. runde ansættelsessamtaler i uge 5 og 2. rundesamtaler i uge 6 i 2022.

Gem job

FOA
Publiceret: 6. januar 2022

Arbejdssted

Location København