It-pro­dukt­for­val­ter til stor it-afdeling i sund­heds­væ­se­net


Vil du være en del af et fællesskab, hvor faglig dygtighed går hånd i hånd med solide samarbejdsværdier? Er du dygtig til it? Og vil du bruge dit engagement til at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland? Så er det dig vi søger!

Administrative it-systemer - fra vugge til grav

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde bredt med vores store portefølje af Region Midtjyllands administrative it-systemer - fra vugge til grav. Blandt dine 28 nye kollegaer i Administrative Produkter vil du indgå i et team på 5. Her vil du medvirke til at opretholde sikker og stabil drift af vores eksisterende løsninger, men også modtage nye og udfase de løsninger, der ikke længere er behov for. Som produktforvalter er du bindeleddet mellem brugerne, leverandørerne og vores kollegaer i It-drift.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Yde 2. line support på din produktportefølje
  • Koordinere og udføre fejlsøgning og -rettelser
  • Koordinere implementeringer og opgraderinger
  • Udføre porteføljepleje og konsolideringer
  • Udføre change control
  • Etablere og vedligeholde god dokumentation
  • Varetage leverandørkontakt

Vores portefølje er sammensat af et bredt spektrum af administrative it-systemer, og du skal være indstillet på at bruge din viden og kompetencer på tværs af mange systemer.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Hvem er du?

I dit team vil du møde stor erfaring og mange forskellige kompetencer, der alle er nødvendige for, at vi lykkes. Vores forventning til dig er, at du har et grundlæggende kendskab til it-infrastruktur, og at du kan kommunikere effektivt med vores specialister på netværk, servere, databaser og klienter om opgaveløsningen. Dit team vil støtte og guide dig, og I vil sammen bringe alles kompetencer i spil.

Derfor er dine samarbejdsevner lige så vigtige som dine faglige kompetencer – begge dele er nødvendige for din succes i jobbet, hvor du med blik for opgaven skal kunne spille dine kollegaer gode – både i dit eget team såvel som dine kolleger i organisationen.

Du er ansvarsfuld og opsøgende, både i det daglige arbejde, men også når ting går i stå. Du kan skabe og bevare overblikket, og vi forventer, at du udover at være dygtig til it, er fagligt engageret og samarbejdende.

Fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, et fleksibelt og hybridt arbejdsliv og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Vi har i It-afdelingen også en løbeklub, en sportsklub, en strikkeklub, fredagsbar og forskellige andre aktiviteter, hvor vi er sammen om andet end det faglige.

Du bliver en del af en stor og slagkraftig it-organisation

Hos os skal du kunne meget, men ikke alene. Vi er en stor og slagkraftig it-organisation, som du skal evne at spille god i en hurtig og effektiv opgaveløsning. Det gør du naturligvis, så vores brugere på hospitalerne kan gøre det, de er bedst til – at betjene og behandle borgerne i Region Midtjylland.

Vi samarbejder professionelt og anvender ITIL som fælles forståelsesramme og grundlag for vores interne processer. Vi værdsætter det gode, sociale og anerkendende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og plads til forskelligheder og humor.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Klaus Natorp på 2924 1203 eller klaus.natorp@rm.dk

Send din ansøgning senest den 23. januar 2022. Vi forventer at holde samtaler den 3. februar, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 520 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 6. januar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus