Senior Account Executive - Public Health


Er du på udkig efter et selvstændigt job, hvor du planlægger din egen hverdag og skaber gode relationer til nye kunder? Her er en chance for at skabe værdi hos dine kunder i form af konsulentydelser og service-offerings, når du hjælper dem med at finde de rigtige løsninger til deres udfordringer.

Sundhedssektoren har altid været et prioriteret område i Capgemini og vi har en stærk tilstedeværelse ved levering af konsulentydelser og løsninger til de danske Regioner og Sundhedsstyrelsen. Vi har vind i sejlene, vi vokser, og vi har brug for ekstra hænder til vores salgsaktiviteter rettet mod sundhedssektoren i Danmark. Derfor søger vi en dynamisk Account Executive. Så kom og brug din empati, energi og dit drive i et job med masser af udviklingsmuligheder.

Hos Capgemini er vores kernefokus digital transformation, herunder hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere vores kunders forretning. Vi leverer IT-konsulentydelser inden for strategisk rådgivning, udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligehold både onshore, nearshore og offshore. Vi er mere end 300.000 ansatte i 44 lande, heraf 400 i Danmark med kontor i Vallensbæk og Aarhus.

Du kan se eksempler på vores mange cases lige her.

Udvikl relationer og spark døre ind

Som vores nye Senior Account Executive beskæftiger du dig med salg af konsulentydelser og positionering forud for kommende projektsalg. Du starter med en kundeportefølje, hvorefter du udbygger og udvikler disse, samt opbygger en række nye logoer. Det er med andre ord både din opgave at skabe nye kunder samt at udvikle de kunder, som du får ansvaret for.

Dine dage går med at opbygge relationer, og du bruger en stor del af din tid ude hos kunderne. Du tager ansvar for din egen tid, som bl.a. byder på:

 • kundemøder
 • opfølgning og tilbudsskrivning
 • interne møder, hvor du sammen med dine kolleger i leverancen ser på mulige løsninger og betjening af kunden
 • administrative opgaver, fx. forecasting, CRM registreringer m.m.

Få udvikling og sammenhold

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, hvor i alt 10 kolleger står klar til at tage godt imod dig. Teamwork er alfa og omega, for vi fokuserer meget på det tværfaglige samarbejde, så vi i fællesskab kan finde de helt rigtige løsninger til kunderne.

Hos Capgemini får du en meget bred international kontaktflade til kolleger, og det giver dig en alsidig hverdag med masser af spændende udfordringer. Blandt andet tilbyder vi en unik mulighed for videreuddannelse og dygtiggørelse gennem kurser på Capgemini University i Frankrig.

Dine kvalifikationer

Erfaring med salg af IT-services

 • Du har flere års erfaring med salg og kundepleje inden for IT-services i sundhedssektoren i Danmark
 • Du har et godt netvæk hos de danske Regioner og Sundhedsstyrelsen
 • Du har godt kendskab til SKI Rammeaftalerne samt offentlige udbudsprocesser
 • Du har erfaring med offentlige EU-udbud og ved, hvad der skal til for at vinde
 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som Cand. Merc. eller lign.
 • Du har flair for at opbygge relationer og kan føre en dialog med kunden omkring den løsning, som giver dem størst værdi
 • Du har gode formuleringsevner og taler flydende dansk og engelsk

Som person har du et højt drive og besidder en stor portion empati. Du formår at holde fokus på dine kunder og deres behov. Du er vant til at arbejde vedholdende og sætter en ære i at være den drivende faktor i en salgsproces.

Er du interesseret?

For yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Manager Didan Tofiq på telefon +45 52 18 90 54.

Gem job