Software-tester med interesse for .NET og nyeste Azure-tekno­lo­gi­er


Har du motivation for at blive en del af et ret nyt team, hvor du sammen med udviklerne definerer rammerne for jeres arbejde med kvalitet? Vi søger et teammedlem, der kan kombinere test med kvalitet og være nysgerrig på at nytænke og skabe intelligente it-løsninger, der understøtter styring af fremtidens elnet - med ansvar for eget produktområde.

Vi arbejder med de nyeste teknologier fra Azure (.NET/C#) og benytter agile arbejdsmetoder. Vi sætter en stor ære i, at vores arbejdsmiljø er behageligt, samtidig med at der er tid til udvikling. Vi afholder jævnligt hackathons og lignende events for konstant at forbedre os. Der er god mulighed for sparring med dygtige kolleger, der er entusiastiske omkring deres fagområder og vores fælles mission om at bidrage til den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet spiller en vigtig rolle. Du får tilbudt et fuldt kontor-setup til en god hjemmearbejdsplads, for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme - Men du bliver også en del af et team, der gerne vil hinanden og godt kan lide snakken over bordet.

Fokus på at teste og på at udvikle automatiseret test-setup

Omstillingen til et 100 % grønt energisystem kræver, at vi er hurtige til at udvikle nye løsninger, samtidig med at vi sikrer et stabilt elnet. Vi er organiseret i selvstyrende produktteams, der arbejder efter agile metoder med et end-to-end ansvar og et tæt samarbejde med forretningen. Vi arbejder ud fra en DevOps-tilgang, hvor teams både står for udvikling og drift af egne løsninger. Vi skaber fremtidens el marked og bevæger os i helt nye områder både teknisk og forretningsmæssigt. Derfor har vi brug for netop dig.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • Varetage test af vores softwareudvikling – både manuelt men også bidrage til at udvikle automatiseret test-setup.
  • Være nysgerrig på at udforske nye teknologier og løsninger, der kan bidrage til at forbedre vores nuværende setup.
  • Være i stand til at koble domænet og forretningsbehovet sammen og teste løsningerne.
  • Agere sparringspartner for dine teammedlemmer og, sammen med dem, etablere best practice for udvikling.
  • Dele din viden, erfaring og læring med dine kolleger ved deltagelse i Community of Practice og lignende.

Erfaring med softwaretest og interesse i at arbejde i et agilt miljø

Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse eller erfaring inden for it-området og samtidig har:

  • Et agilt mindset og er en god kollega.
  • Erfaring indenfor softwaretest/-udvikling – som tester eller udvikler med et ”test-gen”.
  • Gerne erfaring med BDD-test, manuel samt automatiseret.
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater – så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Scrum Master Morten Lyngbye på tlf. 22 79 75 64 eller Agile People Leader Morten Kirk Greve på tlf. 29 47 23 30. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Ansøgningsfrist: 3. februar 2022.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 6 January 2022

Arbejdssted

Location Fredericia