Client Ma­na­ge­ment Spe­ci­a­list


Vil du være med til at videreudvikle client management i HOFOR?

Du bliver en del af et dedikeret klient specialist team, der arbejder med administration af klienter, software deployment i SCCM samt administration og deployment af software til mobile enheder i Intune. Derudover arbejder vi også med klargøring og opdatering af Windows OS. Vi har gode hjælpeværktøjer i Software Central og Insight Analytics, som hjælper os med den daglige drift.

Vi bevæger os hastigt mod en tæt integration med Azure, og dermed kommer vi til at implementere og arbejde med Modern Workplace, Autopilot, Windows Virtual Desktop inden for ganske kort tid.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Drifte og vedligeholde client management værktøjerne, SCCM, Software Central, Intune, Insight Analytics
  • Planlægge, udføre og følge op på softwarepakketering og udrulning, Windows patch og Windows opgraderinger
  • Udvikle og standardisere klient hardware og softwareløsninger
  • Deltage i løsning af incidents og gennemføre tekniske analyser og fejlretning for at afhjælpe bagvedliggende fejl

Resultatorienteret, analytisk og en teamplayer  

Du har arbejdet som IT-specialist med fokus på client management igennem flere år. Du har dybt kendskab til Windows 10, SCCM og Intune, og har en relevant teknisk uddannelsesmæssig baggrund.

Automatisering er en driver for dig, og du sætter en ære i at implementere nye funktioner og opdateringer så let og smertefrit som muligt for dine brugere. Du er analytisk og resultatorienteret, og du bruger disse evner, både når du bygger nye ting og når du løser fejl samt finder og fjerner bagvedliggende årsager, til de fejl du ser. Du er teamplayer og deler gerne din viden med dine kolleger.

Det er desuden et krav, at du kan kommunikere flydende mundtligt og skriftligt på dansk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vi understøtter forretningen. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer/

Klar til at ansøge? 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Per Sørensen på mail: peso@hofor.dk.

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2022.

Vær opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg jobbet her”.

Gem job