Teknisk IT-sik­ker­hed­spe­cial­ist

Vil du være med til at bygge og drifte IT-sikkerhedsløsninger?

Som vores nye tekniske IT-sikkerhedsspecialist, bliver du en del af IT-sikkerhedsteamet, der har ansvaret for, at HOFORs sikkerhedsløsninger er implementeret og driftet, så vi lever op til vores informationssikkerhedspolitik, retningslinjer og procedurer.

Du vil indgå i sektionen IT-infrastruktur sammen med 16 andre dygtige kolleger, og du får i alt 110 kolleger i IT-afdelingen, der har ansvaret for koncernens IT på tværs af forretningsområderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Følge op på IT-sikkerhedsløsninger
  • Bidrage til udarbejdelse af operationelle sikkerhedsmæssige standarder for IT-infrastruktur
  • Følge op på IT-revisionens anmærkninger
  • Designe og implementere nye IT-sikkerhedsværktøjer/løsninger
  • Vedligeholde og opdatere IT-sikkerhedsværktøjer
  • Sparre omkring sikkerhedsaspekter i infrastrukturleverancer
  • Gennemføre og følge op på sårbarhedsscanninger
  • Udarbejde hændelsesrapporter ved nedbrud og sikkerhedshændelser
  • Være sparringspartner for IT-arkitekter og løsningsarkitekter ved design af nye IT-løsninger

Serviceminded, selvstændig og en teamplayer

Vi forventer at du har en relevant IT-faglig uddannelse evt. suppleret med IT-sikkerhedskurser/uddannelser. Du arbejder måske allerede med IT-sikkerhed, f.eks. som IT-sikkerhedskoordinator eller du har erfaring med IT-infrastruktur og har designet og implementeret server- og eller netværksløsninger og ad den vej fået interesse for at bygge løsninger med et højt IT-sikkerhedsniveau. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med og kendskab til gængse sikkerhedsværktøjer og teknologier.

Du trives både med at arbejde selvstændigt og i teams. Du er vant til at have mange forskellige opgaver sideløbende og formår at få dem alle fulgt til dørs. Du er serviceminded, tager gerne ansvar for de lidt mere komplekse opgaver og sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et tilfredsstillende resultat.

Det er et krav at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vi understøtter forretningen. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtigebyer

Klar til at ansøge? 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Per Sørensen på mail: peso@hofor.dk

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2022.

Vær opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”Søg jobbet her”.

HOFOR står for Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi er ca. 1400 engagerede medarbejdere, der skaber en årlig omsætning på omkring 6,6 mia. kr. Sammen sørger vi for, at en mio. danskere får rent drikkevand, og vi forsyner byer med klimavenlig fjernvarme, bygas og fjernkøling, ligesom vi afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR ejer også Amagerværket, hvor vi producerer fjernvarme og el. Vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er grønne, sikre og billige – på en måde hvor vi beskytter grundvandet, koordinerer klimatilpasning og skybrudssikring, og leverer en CO2-neutral energiforsyning. Disse mål og ambitioner samler vi under overskriften: Bæredygtige byer.

Gem job

HOFOR
Publiceret: 10 January 2022

Arbejdssted

Location København