IT-me­d­ar­bej­der til an­svars­fuldt job med fokus på netværk og un­der­vis­ning

TEC - Technical Education Copenhagen søger en specialist til at uddanne fremtidens IT-professionelle. Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar. Hvis det er dig, så kan du blive en del af et engageret og fagligt dygtigt team af IT-undervisere på Center for Informationsteknologi.

Center for InformationsTeknologi er et af Danmarks største miljøer for praktisk IT-uddannelse, og vi arbejder sammen med en lang række virksomheder på at give de bedste kompetencer til vores elever og kursister.

Vi har brug for en underviser til grundforløbet og hovedforløbet med godt kendskab til infrastruktur, med fokus på Cisco CCNA semester 1-3. Derudover skal du være med til at udvikle og videreføre datauddannelsens succes. Hvis du vil videregive din erfaring og viden til unge på vej, og du ønsker at bidrage til den synergi, der opstår når forskellige kompetencer mødes, så er TEC et godt valg af arbejdsplads.

Dine opgaver i Center for IT på TEC

I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger kommer du til at undervise elever, som vægter deres uddannelse og faglige udvikling højt.

I den aktuelle stilling skal du undervise i samt have kompetencer og særlig interesse inden for disse felter:

  • Netværk CCNA
  • Sikkerhed inden for netværk
  • Konfigurere og dokumentere infrastruktur
  • Fejlfinding og fejludbedring inden for netværk
  • Grundlæggende Windows

Gerne kendskab til:

  • Linux
  • Scripting/PowerShell
  • Avanceret Windows
  • Backup
  • Netværk CCNP

Uddannelsen foregår på mange niveauer, og vi sætter en ære i at gøre vores elever så dygtige som muligt.

Det uddannelsesteam, som vi søger til, er placeret i Center for IT i Ballerup, som er et af Damarks største IT uddannelsesmiljøer.

Din baggrund og dine ønsker

Du kan have arbejdet mange år inden for branchen, eller du kan allerede være erfaren underviser inden for IT-området. Søg jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse før. Det vigtigste er, at du har en baggrund og høj faglighed inden for faget, samt at du trives i en omskiftelig hverdag med fokus på kontakt og relationer til andre mennesker.

Din uddannelsesbaggrund kunne være IT teknolog, IT supporter, Datatekniker med speciale i Infrastruktur, ingeniør eller noget helt andet, der har givet dig en solid faglig ballast inden for netværk og opbygning og drift af infrastruktur.

Du er velfunderet teoretisk og praktisk inden for netværkskonfiguration og drift, og du har en interesse for at formidle din viden til unge og voksne i et dynamisk miljø, hvor kravene til uddannelsesform og -indhold er under stadig forandring.

Du har et stærkt fokus på, sammen med dine kollegaer, at omsætte din teoretiske viden og din praktiske erfaring til læringsforløb i overensstemmelse med uddannelsens målkrav.

Du har interesse for hele tiden at blive bedre til formidling af faglig viden, til at arbejde med IT understøttelse af læring og skabe grundlag for systematisk anvendelse af læringsplatforme.

TEC tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere læringsforløb, der tiltrækker, motiverer og fastholder vores kursister og elever.

Som ny underviser vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Skolen kan også tilbyde IT Certificeringer inden for uddannelsesområdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. marts 2022. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstilling, men deltidsansættelse kan aftales.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Ballerup.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen i overensstemmelse med statens overenskomster.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte uddannelsesleder Henrik Andersen tlf. 25 45 34 28 / han@tec.dk.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 25. januar 2022

Samtaler afholdes løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har fem forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et htx-gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Gem job