IT-supporter til vores danske lokation - Horsens

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som IT-supporter til hele den danske DSV-forretning?

Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt. 


Velkommen i vores IT-organisation

Her træder du ind i et team af 14 IT-supportere og IT-specialister – fordelt på 7 kolleger i Hedehusene, 3 kolleger i Horsens og 4 kolleger i Kolding - der dækker DSV Danmarks 2500 medarbejdere på ca. 25 lokationer. Internt i teamet samarbejder du især med 3 kolleger, som primært laver daglig drift af IT og IT-infrastruktur. Vi har det sjovt sammen, men vi har også travlt - så vi hjælper hinanden for at nå vores opgaver. 

Yde support på både IT og Infrastruktur

Dit arbejde omhandler daglige supportopgaver primært fra vores sagssystem fra din base i Horsens. 
Der vil være meget onsite support af hardware så som computere, wyses, printere, netværk og møderumsudstyr. Det forventes, at du har forståelse for sager, der omhandler AD, Exchange, Citrix, Microsoft Office, Windows, Print, file share, DNS, telefoni og netværk. Der vil fra tid til anden udover de daglige supportopgaver komme projekter og rutine vedligeholdelsesopgaver, som du også tager del i. 

Om det er hardware, software, telefoni eller møderumsudstyr, så bliver du det kendte ansigt de får fat på. Dermed ikke sagt du skal kunne løse alle problemer, men du skal kunne tage fat i de fornødne afdelinger, for at få løst deres problemer. 

I det øjeblik en kollega sætter sin PC til, så har du sørget for, at alt virker, som det skal. Således spiller du en vigtig rolle i, at forretningen kører optimalt IT-mæssigt.

Allround IT-viden

Vi leder efter dig, der er udadvendt, serviceminded og har gode kommunikationsevner. Samtidig er du diplomatisk, når du kommer med løsninger på opgaver til forretningen som overholder vores standarder og værner om IT-sikkerheden. Du har øje for detaljen, og så er du vedholdende i din opgaveløsning. 
Din kontaktflade vil spænde bredt fra brugerne i den danske forretning, til andre IT-kolleger i vores globale organisation samt til leverandører og kunder. Vi forestiller os derfor, at du:

  • Har en allround IT-viden og minimum 3 års supporterfaring
  • Kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vil du være vores IT-supporter?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Khanh Larsen på +45 23 69 52 77. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.


DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job