Me­d­ar­bej­der med it-teknisk baggrund søges til it-revision


SIEM, AD, VLAN, DMZ, MS SQL, PowerShell, IDS, AWS, Azure… Er det en del af din hverdag, så er det måske dig, vi søger.

Om os og opgaven

I 16. kontor er vi 15 medarbejdere, som reviderer it-sikkerhed i hele staten. Vi reviderer mange forskellige samfundsvigtige systemer og regnskabssystemer. Kontoret er sammensat af medarbejdere med forskellige kompetencer som it-teknikere, it-revisorer og samfundsvidenskabelige medarbejdere.

Vi søger en medarbejder med stor teknisk erfaring og interesse for it-sikkerhed, som gerne vil nørde – hands off – med komplekse it-sikkerhedsaspekter i staten. Du skal fx hjælpe dit team med at finde ud af:

  • om staten er klar til at modstå truslen fra cyberangreb?
  • om statens adgangsstyring og logning er i orden?
  • om man kan stole på data i statens regnskabssystemer? 

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige opgaver, som kræver en dyb it-teknisk viden. Du skal:

  • hurtigt kunne danne dig et overblik over varierende systemlandskaber og målrettet gå efter, hvor du forventer, at de væsentligste udfordringer er
  • deltage i eksterne møder, hvor du skal kunne finde ”nålen i høstakken” og svaghederne i de statslige systemer
  • være nysgerrig og tænke kreativt i forhold til, hvordan fejl og svagheder kan findes (hands off) og ”bevises”
  • kunne ”oversætte” tekniske problemstillinger, så andre, der ikke har en it-teknisk baggrund i dit team og hos de reviderede, kan forstå det
  • hjælpe dine kolleger med input til afrapporteringen, som de står for – du behøver ikke selv være en ørn til at skrive
  • deltage i drøftelsen af rapporteringen på møder med de reviderede, hvor du skal kunne argumentere for de tekniske findings.

Om dig

Vi søger lige nu 2 nye kolleger, som har interesse for it-sikkerhed og it-revision. Som ny medarbejder i 16. kontor vil du blive kastet ud i mange nye og varierede opgaver, og det er vigtigt, at du kan holde overblik over mange forskellige systemer og revisioner på én gang.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde i et it-miljø som systemadministrator, it-arkitekt eller måske som it-sikkerhedsrådgiver. Du har endvidere et solidt kendskab til SIEM, AD, VLAN, DMZ, MS SQL, PowerShell, IDS, AWS, Azure mv.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Michael Kubel på tlf. 33 92 86 17 eller chefkonsulent Anina Oksbjerg på tlf. 33 92 86 16.

Rigsrevisionen

Vi har gennemsnitligt en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe en god balance mellem job og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, herunder mulighed for certificering inden for it-sikkerhed.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver endvidere, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 25. januar 2022. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.


Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l.

Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 300 ansatte.

Gem job