2 IT-teknikere til IT-In­fra­struk­tur-team med am­bi­tio­ner og tempo


Vallensbæk Kommune søger to engagerede, servicemindede og dygtige IT-teknikere til nyoprettede stillinger. Er du nyuddannet, skarp og lærenem eller en erfaren tekniker med mod på nye udfordringer? Så er du måske vores nye kollega.

Dit nye job bliver i IT-drift og Udvikling, som består af de to teams IT-servicedesk og IT-Infrastruktur, og servicerer foruden Rådhuset alle de øvrige kommunale institutioner. Stillingen som datatekniker er primært placeret i IT-Infrastrukturteamet, som har ansvaret for drift og udvikling af kommunens IT-Infrastruktur. De to teams arbejder tæt sammen i det daglige, og for at fastholde dette, kommer du også til at indgå i IT-servicedesk team en dag om ugen.

Vallensbæk Kommunes infrastrukturteam arbejder med teknologier indenfor Microsoft Windows server-platformen og VMware vSphere samt Cisco-netværk og sikkerhed, MS SCCM, MS Office 365, MS Intune og MS Azure.

Dine arbejdsområder og arbejdsopgaver

 • Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte drift, support, overvågning, vedligehold, design og implementering, indkøb samt udviklingsprojekter.
 • Vi lægger vægt på, at Vallensbæk Kommunes IT-infrastruktur så vidt muligt skal standardiseres, automatiseres og skal kunne driftes med få ressourcer, ligesom vi løbende evaluerer diverse cloud og IOT-løsninger. Som medarbejder bliver du en vigtig brik i valget og implementeringen af de rette løsninger.
 • Du kommer også til at arbejde med implementering af nye fagsystemer i samarbejde med brugerne – teknisk set fra A – Z.

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant teknisk IT-uddannelse som IT-supporter eller IT-datatekniker. Hvis du først for nylig er begyndt på arbejdsmarkedet, og har den rette profil og er indstillet på at lære nyt, er vi parate til at hjælpe dig til rette i stillingen.
 • Du har gode danskkundskaber, både i skrift og tale, da alt kommunikation med brugere og kollegaer foregår på dansk, og har mod på at kommunikere på engelsk med leverandører og samarbejdspartnere samt læse engelsk dokumentation.
 • Der vil forekomme praktiske opgaver omkring opsætning og vedligehold af udstyr, som kræver almindelig god fysisk form.
 • Det er et krav, at du har kørekort kategori B, da du skal kunne komme rundt i kommunen.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft-platformen, Powershell til administration og automatisering, administration af MS Office 365 (Exchange online, Sharepoint, Teams og Onedrive), Microsoft SCCM klient/server og MS Intune.

Dine personlige egenskaber

 • Du er engageret, initiativrig, skarp og struktureret i forbindelse med problem- og opgaveløsning og kan håndtere flere igangværende opgaver og samtidigt bevare overblikket - med sans for detaljen og helheden.
 • Du er god til at planlægge og følger opgaverne til dørs.
 • Du er udadvendt og servicemindet med et godt humør og trives med nye udfordringer.
 • Du er god til at dokumentere dit arbejde og deler ud af din viden.
 • Du er en god teamplayer.
 • Du trives i et arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor hverdagens opgaver kan variere, og dagen sjældent bliver som planlagt.
 • Du er nysgerrig og ser det som en naturlig del af jobbet løbende at tilegne dig ny viden.

Vi tilbyder

 • Du tilbydes en spændende, udfordrende, alsidig og selvstændig stilling i et professionelt team, hvor alle arbejder hårdt på at sikre driften og udviklingen af Vallensbæk Kommunes IT-infrastruktur med plads til faglig og personlig udvikling.
 • Du får mulighed for at være med til at sætte dagsordenen for Vallensbæk Kommunes IT-infrastruktur og -arkitektur.
 • Gode kollegaer i alle aldre som sætter pris på en uhøjtidelig og munter omgangsform.
 • Med Vallensbæk Kommune som arbejdsplads får du samtidig rig mulighed for at følge de nye trends på markedet inden for nye systemer, da vi konstant forsøger at være på forkant med udviklingen.

Om os

Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen knapt 16.500 indbyggere og 1.400 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Kommunens ansatte er rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030. Vallensbæk Kommune har derfor røgfri arbejdstid.

Center for IT og Digitalisering består af en IT-afdeling og en række konsulenter og projektledere med en høj faglighed inden for digitalisering, projektledelse, brugerstyring, sikkerhed, digital læring mv. Centret varetager opgaver inden for drift og udvikling af IT-infrastruktur, brugersupport, samt rådgivning og projektledelse i forhold til digitaliseringsindsatsen i kommunen. I centret lægger vi stor vægt på at omsætte organisations værdier til praksis – for sammen at skabe et godt arbejdsmiljø hver dag. Centret holder til på Rådhuset, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand.

Du kan i øvrigt læse om Vallensbæk Kommune som arbejdsplads, finde vores personalepolitik og medarbejder- og ledelsesgrundlag her: https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/ledige-stillinger/medarbejder-og-ledelsesgrundlag.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse d. 1. april 2022 eller snarest muligt.

Arbejdstid pr. uge 37 timer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-drift og udviklingsleder Johnny Schnegelsberg-Laursen 47 97 40 26 / JSL@vallensbaek.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV, kopi af uddannelsesbevis(er) og evt. udtalelser online via kommunens rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist mandag den 31. januar 2022 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt hhv. den 3. februar og 4. februar 2022

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid.  Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsegrundlag. Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030, derfor har vi røgfri arbejdstid.

Gem job