Erfaren For­ret­nings­kon­su­lent


Har du god forretningsmæssig forståelse og en solid erfaring indenfor ESDH eller ECM og ønsker du at være med til den fortsatte digitalisering af offentlige og private virksomheder i Danmark?

TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder. Derfor søger Bloom nu en erfaren forretningskonsulent, som brænder for digitalisering, rollen som konsulent og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder.

Som konsulent i TietoEVRY vil du blive tilknyttet forretningsenheden Public 360° - Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH).

Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen. Teamet består af højtkvalificerede medarbejdere med dyb og bred faglig viden.

Dine arbejdsopgaver:

Som forretningskonsulent i TietoEVRY, skal du bistå kunderne med rådgivning, design og implementering af Public 360° løsningen så den understøtter kundens processer og skaber værdi i netop deres forretning.

Du er derfor med i hele processen, fra den indledende kortlægning af arbejdsprocesserne, til implementering, workshops og undervisning i løsningen. Som bindeled mellem kunde og forretning, er det derudover din opgave at formidle kundens krav videre til dit tekniske bagland.

Desuden er du med i udarbejdelsen af designspecifikationer, løsningsdokumentation og gennemfører kvalitetssikring og test. Sidst men ikke mindst, bidrager du til den indledende salgsstøtte med produktdemoer, tilbudsarbejde, kravhåndtering og estimering.

Dine kvalifikationer:

Vi forestiller os at du som minimum har 3 års konsulenterfaring indenfor offentlig/statslig sektor, samt kendskab til offentlig forvaltning og digitalisering. Alternativt, har du arbejdet en årrække indenfor den offentlige sektor og har nu et ønske om at prøve kræfter med livet som konsulent.

Derudover har du:

  • Solid erfaring indenfor sags- og dokumenthåndtering (ESDH), eller tilsvarende løsninger indenfor Enterprise Content Management (ECM)
  • En god forretningsmæssig og kommerciel forståelse, og kan med dine personlige og faglige kompetencer, bidrage konstruktivt til en god kundehåndtering
  • Gode kommunikationsevner og trives i rollen som formidler - både overfor kunderne men også som mentor og støtte for Junior konsulenterne
  • En relevant uddannelse indenfor it, organisation, forretningsprocesser, el.lign.

Du skal desuden kunne sikkerhedsgodkendes af PET, da dette er et krav fra de fleste af TietoEVRYs kunder.

TietoEVRY tilbyder:

Som forretningskonsulent hos TietoEVRY, bliver du en del af et spændende arbejdsmiljø, der er præget af ihærdige og dygtige medarbejdere. Der venter udfordrende arbejdsopgaver i en global virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder på nordisk plan.

Vi søger de bedste i branchen, eller dem der har ambitionen og viljen til at blive det. Hos TietoEVRY bliver du en del af et professionelt team med fokus på vækst og udvikling. Dit kommende team består af dygtige kollegaer med et højt engagement. Arbejdskulturen er samtidig hyggelig og hjælpsom - der skal være plads til smil, humor og den gode stemning.

Ansættelse sker på konkurrencedygtige vilkår og der er fleksibilitet ift. hjemmearbejde.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Robert Krogh Steffensen på tlf. +45 53 62 93 00 eller mail: rks@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Om TietoEVRY:

TietoEVRY er en ledende software- og servicevirksomhed med 24.000 medarbejdere i mere end 90 lande. De er Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH). De er omkring 350 medarbejdere i Public 360°, heraf 45 i Danmark, og de har over 700 kunder i Norden. Læs mere om TietoEVRY og Public 360° her.

Gem job

Bloom søger for TietoEvry
Publiceret: 11. februar 2022

Arbejdssted

Location Holte