Spe­ci­a­list i it-in­fra­struk­tur søges til it-virk­som­hed med branchens bedste vilkår


Hvis du ønsker at arbejde i en mindre virksomhed med en stor grad af frihed og rigtig gode ansættelsesvilkår, har vi stillingen til dig. Vi søger en netværksspecialist til et velfungerende infrastrukturteam.

Teamet består af to infrastrukturmedarbejdere, hvor én fungerer som teamleder, begge har speciale i M365, Microsoft infrastruktur, vSphere, Cisco netværk og IP-telefoni, herudover er der en supporter og en supportelev. Der er stor fokus på vidensdeling og på et tæt samarbejde.

Om stillingen

Vi søger en medarbejder, der skal kunne indgå i teamet og løse driftsopgaver inden for de teknologier vi bruger. Det drejer sig om bla.:

  • Microsoft Windows infrastruktur (AD, DNS, DHCP etc.)
  • Microsoft 365
  • Vmware vSphere
  • Veeam Backup & Replication
  • Cisco

Der vil være mulighed for at beskæftige sig med forskelligartede driftopgaver.

Din indstilling til arbejdet og din lyst til at lære er vigtigere end dine faglige kvalifikationer.

Du skal forstå, tale og skrive dansk, da alt kommunikation foregår på dansk.

Om Infrastrukturteamet

Teamet udvikler og drifter a-kassernes infrastruktur, hvor vi primært beskæftiger os med netværk, Vmware, IP-telefoni og for nyligt har vi taget hul på at implementere en Microsoft 365 løsning for vores kunder.

Vi har stor fokus på at gøre tingene på den rigtige måde og følge best practice. Vi går meget op i vidensdeling, hvilket betyder, at vi til dels dækker hinandens områder ved ferier, sygdom og lignende.

Det er altid muligt at få hjælp i teamet og vi har på ingen måde en nulfejlskultur. Det er vigtigt, at du finder dig godt tilpas med at arbejde tæt med de andre medlemmer af teamet, da man sjældent sidder alene på projekter og indimellem sidder vi endda ved den samme skærm.

Da dine nærmeste kollegaer bliver de 3 eksisterende medlemmer af teamet, er det også dem, der står for de indledende ansættelsessamtaler, hvilket er et godt eksempel på den kultur, der er i AKA-IT.

Om virksomheden

AKA-IT er en virksomhed bestående af 22 ansatte, der leverer it-løsninger og drift til fire a-kasser.

Der er et godt og afslappet arbejdsmiljø med fokus på medarbejdernes trivsel og generelt gode ansættelsesvilkår:

  • 37-timers arbejdsuge med betalt frokostpause.
  • Gode barselsforhold samt barns første og anden sygedag.
  • 5 ugers ferie + 6 årlige feriefridage + en række ekstra årlige fridage.
  • Mulighed for kurser og efteruddannelser efter aftale.

Der må påregnes noget overarbejde og man skal til tider kunne arbejde skæve arbejdstider da vi ofte har at gøre med kritisk infrastruktur, der nogen gange kræver, at vi arbejder weekender, aftener og i sjældne tilfælde helligdage, men vi prøver at begrænse dette så meget som overhovedet muligt.

AKA-IT er en virksomhed med korte beslutningsveje og en høj grad af tillid ledelsen og medarbejderne imellem.

Lyder dette som noget, der kunne være interessant for dig, er du meget velkommen til at sende dit CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden og/eller ringe til Denis Besic for at høre mere, tlf. 23448294 eller mail: deb@akait.dk. Vi holder løbende samtaler.

Gem job

AKA-IT
Publiceret: 24. marts 2022

Arbejdssted

Location Valby