Erfaren .Net-udvikler søges til udvikling af DRs med­iesystemer

Har du minimum 3 års erfaring med .Net? Er du selvstændig og resultatfokuseret, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

DRs søger ny udvikler til at indgå i teamet for applikationsudvikling. Teamet har ansvar for vedligeholdelse og udvikling af en bred vifte af DRs interne mediesystemer. Systemer er overvejende udviklet på en Microsoft-platform - C#/.NET/.NET Core.

Din profil

Vi søger en udvikler, med erfaring og lyst til at varetage opgaver i relation til backend-udvikling samt vedligeholdelse af interne applikationer rettet mod primært DRs interne producenter.

Du har forståelse for projektarbejde, og du kan med dit solide faglige afsæt favne bredt og følge løsningerne til dørs.

Du vil indgå i et team med ansvar for videreudvikling, samt drift og vedligeholdelse af en bred portefølje af egenudviklede løsninger.

Det er naturligt for dig at tage ansvar og omsætte dette til løsninger, der gør en forskel. Du er forretningsorienteret og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra både faglige og kundemæssige behov.

Kvalitet i dine resultater og at være pragmatisk nok til at omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type løsning er noget der ligger dig på sinde.

Du har en relevant IT-baggrund og flere års relevant, professionel erfaring.

Stillingen har en bred kontaktflade både internt i teamet og til andre faggrupper indenfor softwareudvikling i DR. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner.

Dine kompetencer

Vi søger kandidater der opfylder følgende:

 • Mindst 3 års professionel erfaring med C#/.NET og gerne erfaring med .NET Core.
 • Erfaring med udvikling af komplekse løsninger med snitflader mellem backend og frontend
 • Erfaring med Git/GitHub.
 • Erfaring med udvikling af REST API’er eller tilsvarende
 • Kendskab til agile udviklingsmetoder og herunder automatiseret test samt TDD
 • Erfaring med supportering af brugere og formidling af tekniske løsninger

Du har med fordel kendskab til:

 • Software Arkitektur såsom ”N-Tier architecture” og ”microservices”
 • MongoDB og Solr
 • Anvendelse af en cloud infrastruktur, herunder build med kubernetes eller lign. devops-værktøjer

Du skal kunne sætte dig ind i eksisterende systemer og nye komplekse områder, hvor du får mulighed for at bruge din IT-faglige ekspertise, kreativitet og nytænkning sammen med mange dygtige kollegaer i udviklingsområdet. Du er en passioneret men også pragmatisk holdspiller. Du tager ansvar, er proaktiv, serviceminded og er ikke bange for udfordrende opgaver.

Dine opgaver og teamet

Din hverdag bliver i et mindre, men fokuseret team, der varetager en portefølje af .NET og java-baserede backend-applikationer i DRs maskinrum. Teamet er på 11 mand. Her er der forskellige typer udviklere; .Net og Java-udviklere og nogle der arbejder med C++ og så er der 2 frontend-udviklere. Det er trods forskelligheden i kompetencer et velfungerende team med dygtige folk ombord. Der er en sund kultur i teamet, hvor sparring og vidensdeling vægtes højt.

Du understøtter DR's digitale forretning ved at udvikle og vedligeholde gode, stabile og teknisk sikre løsninger til DR's kunder, som både er interne indholdsproducenter og udviklere i andre teams. Teamet står bag en række at større backend-systemer, der alle understøtter DR slutproduktet (DRTV, DRLyd, Dr.dk osv)

Du sparrer med teamlederen, der varetager strategi og dialog med forretningen, så din faglighed og resultatorienterede tilgang sikrer den bedste tekniske løsning for både kunder og udviklere.

Sammen med teamet og teamlederen planlægger I opgaver og tiltag som både kan være kundevendte features eller løsningsarkitekturmæssige forbedringer.

Teamet har dermed stor indflydelse på både teknologi- og produktvalg.

Ud over udviklingsopgaverne, arbejder du også med datamodeller og løsningsdesign i samarbejde med løsningsarkitekterne, og sikrer dermed at produkterne varetager afdelingens målarkitektur.

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Vi tilbyder

Du bliver en aktiv del af DRs digitale strategi i afdelingen Virksomhedssystemer, som er ansvarlige for de helt centrale applikationer i DRs tekniske produktionsapparat.

Vi spænder vidt over både teknologier og kompetenceområder, så vi sikrer den bedst mulige løsning på tværs af frontend og backend-områder. Du vil derfor have rig mulighed for at sparre med andre faggrupper, og forfølge nye fagligheder i andre fagområder.

Vi lægger vægt på at medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale.

DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid. Vi bestræber os på at skabe en fornuftig sammenhæng mellem familieliv og arbejdsliv.

Udover det tilbydes du:

 • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar
 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen
 • Du bliver en del af en professionel og mangfoldig arbejdsplads med en uformel omgangstone
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede digitale produkter.
 • Ekstra feriedage
 • Kantineordning
 • Pensionsordning

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi til at kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til dette link

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Lidt om DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord? Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.

Gem job

Human Point Recruitment søger for DR
Publiceret: 12 January 2022

Arbejdssted

Location København