IT Architect

Har du lyst til at bruge dit talent og din erfaring med it-arkitektur til at designe næste generation af løsninger inden for Human Capital Management (HCM)? Vil du bidrage til at løse KMDs kunders behov for en sikker og stabil leverance fra KMD? Vil du være med til at hjælpe dem, der hjælper os alle? Så er dette et job for dig!

Human Capital Management (HCM) er et af KMDs store forretningsområder, der bl.a. omfatter IT-løsninger til vagtplanlægning, løn, sikkerhed og HR. Vi er et team, som fokuserer på kontinuerligt at forbedre måden vi arbejder på og sikre, at vi udnytter de nyeste teknologier. Vi arbejder hele tiden på nye løsninger - samtidig med at vi løbende fornyer de eksisterende. Så der er mange spændende projekter at tage fat på.

Vores løsninger giver kunderne nye muligheder for samarbejde på tværs og automatiserer tunge administrative arbejdsgange, hvilket skaber frihed til at bruge mest mulig tid med borgerne. Lige nu har vi f.eks. fokus på, hvordan kompetencer kan tænkes ind i vagtplanlægningen på sundhedsområdet. Det betyder, at der altid er sundhedspersonale med det rette kompetence-mix på vagt, når syge borgere har brug for hjælp. Samtidig sikrer teknologien, at der spares penge. Vi tager ansvar for at udvikle løsninger, som kan hænge sammen med kundernes øvrige it-landskab, og de visioner de har for at digitalisere til gavn for borgerne.

Om jobbet

Du kommer til at indgå som en del af vores projekter og skal sikre, at applikationer, platforme, integrationer og infrastrukturer er skalerbare, robuste, dokumenterede og fremtidssikrede. Herudover skal du arbejde i feltet mellem forretningsprocesser og de tekniske muligheder i samarbejde med forskellige faggrupper, egne fagkollegaer og eksterne konsulenter. Derfor er det er vigtigt, at du både er dygtig til at lytte, formidle, samt at opbygge gode relationer og viden om opgaverne i kerneforretningen. 

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Evaluering af markedssituationen med en vurdering af behov for tilpasning af KMD’s sikkerhedsforretningsservices. Sikre at vores løsninger hænger sammen med sikkerhedsporteføljen
 • At bearbejde information i udbudsmateriale til værdifulde sikkerhedsløsninger baseret på KMDs standard services. Inddrage stakeholders og rådgivere for at finde de kreative løsninger, som sikrer en værdiskabende løsning for kunden
 • At formidle de tekniske løsninger så alle interessenter forstår værdien af de valgte teknologier og de valgte leveranceløsninger og ved opstart af tekniske projekter at være Teknisk PO
 • At sikre samarbejdet internt, så vi har en samlet sikkerhedsleverance
 • At sikre at den tekniske løsning hænger sammen med den overordnede forretningsstrategi og de identificerede målsætninger hos kunden
 • At tage ansvar for at sikre, at alle krav til løsningen er identificeret, beskrevet og estimeret
 • At sikre at løsningen understøtter krav til sikkerhed, skalerbarhed og performance samt lever op til såvel gældende it-standarder som best practice
 • Rådgivning vedrørende risk, it-sikkerhed og compliance til vores interessenter
 • Det gives også mulighed for at kode POC’er eller andre elementer såfremt dette ønskes

Om teamet

Du bliver en del af vores IT-arkitekt- og innovations-team, som på tværs af forskellige fagspecialer alle deler målet om at sikre vores kunder, identificere nye forretningsmuligheder, præsentere dem og udarbejde BC.

Du og dine kolleger er nøglespillere i arbejdet med at få delt den viden, vi løbende opsamler fra kundekontakt, samt at arbejde på tværs af udviklingshold for at sikre, at alle forstår visionen, og hvordan vi bedst arbejder med komplicerede IT-systemer.

Åbenhed og ærlighed er nøgleord for den daglige kommunikation i dét team, du bliver en del af. Vi spiller hinanden bedre og deler viden for at skabe de bedste løsninger i fællesskab. Du bliver en del af skarpt hold, hvor faglighed og viljen til at lykkes står centralt. Samtidig tror vi på, at man godt kan være ambitiøs og have en spændende karriere, samtidig med at man har en ordentlig work-life balance.

Om dig

Som person er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte, men først og fremmest motiveres du af at lykkes – hvad enten det gælder at løse teoretiske eller praktiske opgaver. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser – også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, og du er i stand til at styre mindre projektteams og indsamle information fra andre.

Du er god til at præsentere komplekse problemstillinger og skabe overblik for både teknisk personale og topledelse. Du har let ved at omsætte teknologiske løsninger til værdiskabelse for en kunde og trives med en vekslende arbejdsintensitet. Du har et bredt kendskab til tidssvarende teknologier og bred erfaring med mange områder. Herunder alt fra slutbrugere til hybrid cloud-drift. Nye teknologier interesserer dig, og du har let ved at sætte dig ind i hvordan de kan skabe værdi.

Du har flere års erfaring med at designe og implementere løsninger fra bunden, og du kan oversætte forretningskrav til helstøbte løsninger og dokumentere resultater i form af vundne tilbud og vellykkede leverancer.

 • Du har general forståelse for software-arkitektur, produktudvikling samt kendskab til TOGAF og Archimate-standarden
 • Du har en god forståelse af ISO 27001, ISO 27002, ITIL, ISF og EU GDPR, og du har indgående erfaring med at omsætte disse til operationel praksis
 • Du har gode skrivefærdigheder og kan udarbejde beskrivelser 
 • Du har en struktureret tilgang med fokus på at levere resultater i forhold til aftalte planer
 • Du har relevante certificeringer
 • Du er stærk i skriftlig og talt dansk og engelsk 

Matcher du opgaverne og profilen, er stillingen en unik mulighed for at udfordre og udvikle dine kompetencer til det yderste, da du hele tiden vil arbejde med kunder, sikkerhedsservices, tilbudssager og leverancer. 

Vi tilbyder 

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god pension og god balance mellem arbejde og fritid
 • En konkurrencedygtig løn, samt en bred vifte af personaletilbud i en spændende organisation i rivende udvikling.  
 • Løbende kompetenceudvikling 
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver 
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver 
 • En plads i et yderst kompetent team 
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi på it-sikkerhedsområdet 
 • Du vil komme til at arbejde med it-sikkerhed, som har betydning for hele samfundet.

Interesseret?

Du er meget velkommen til at kontakte Business Director Johan Skriver Frydensberg på +4520427013, hvis du vil vide mere.

Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Seneste frist for ansøgning er 31. januar 2022.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job