.NET-udvikler til KMD


Kunne du tænke dig at tage del i den grønne omstilling? Er du nysgerrig efter energisektoren? Vil du afprøve, hvordan dine kompetencer og erfaring kan skabe værdi for både erhvervslivet og samfundet?

Så er KMD Energy Solutions det helt rigtige for dig!

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere, som betragtes som den vigtigste ressource. KMD er it-eksperter og erhvervsspecialister, som er førende inden for deres felt med at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, dine naboer og alle andre danskere.

KMD gennemgår en rivende udvikling med ambitionen om at udvide forretningen og fortsætte med at gentænke løsninger, så positionen som pioner indenfor digitaliseringsudviklingen kan fastholdes.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde på KMD Easy Energy, som er en SaaS-løsning (Software-as-a-Service) til forbrugsafregning og kundestyring. Løsningen kan hjælpe virksomheder med at digitalisere og strømline deres forretning samt skabe gode kundeoplevelser. Det understøtter behovet for enkel og effektiv fakturering og indsamling – hvad enten det er elektricitet, vand, varme, spildevand, gas eller måske det hele – samtidig med at der leveres digitale tjenester og selvbetjeningsløsninger, der er optimeret til det moderne energimarked. Vi hjælper med at forbinde kunder og partnere tættere på virksomheden.

Som Full Stack Developer bliver du en del af et SCRUM team, der ligger både i Warszawa og Danmark. Som en del af teamet hjælper du med at udvikle og vedligeholde produkt portefølje gennem dine Full Stack færdigheder.

En arbejdsdag hos KMD indebærer

 • deltagelse i alle Scrum aktiviteter
 • raffinering af brugerhistorier og sikring af deres udviklingsparathed
 • omskrive kode og bidrage til arkitekturforbedringer
 • fastholde tilpasningen til arkitektoniske principper defineret på produkt- og organisationsniveau
 • ansvar for egne mål og kodeoptimering

Om dig

Vi er på udkig efter dig, der er Full Stack Developer med en proaktiv tilgang og en ’can-do’ holdning, som har en videregående uddannelse inden for datalogi eller et beslægtet område.

For at få succes i jobbet skal du være en holdspiller med stærke kommunikationsevner – og være fremragende på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Derudover

 • Har du min. 3 års .NET-udviklingserfaring
 • Er du en erfaren udvikler, der er villig til at lære nye teknologier
 • Har muligvis også arbejdet med Angular, JavaScript, TypeScript, Bootstrap, HTML, CSS
 • Har grundlæggende viden om WCF
 • Har erfaring med virksomhedssystemer
 • Har erfaring med at arbejde med SQL Server (forespørgsler, optimering)
 • Er fortrolige med GIT-praksis (git flow) og CI/CD-fremgangsmåder (Azure DevOps)

Samtidig har du måske kendskab til eller interesse for:

 • Azure (AppInsights, ServiceBus, Azure Functions, AppService)
 • Ionic Framework
 • KnockoutJS, AngularJS, WPF, Umbraco, PrimeNG

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed. Virksomheden er førende leverandør af forretningskritisk software, teknologiløsninger og IT-services primært til Danmarks offentlige sektor, men med et stigende fodaftryk i den private sektor både herhjemme og i Sverige og Norge. Koncernen omfatter KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Hovedkontoret ligger i Ballerup/Storkøbenhavn med yderligere fire kontorer på tværs af Danmark, Oslo og Stockholm samt udviklingscentre i Polen og Indien.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,6 mia. kr. og ca. 3.000 medarbejdere. KMD er et separat datterselskab i det globale japanske teknologiselskab NEC Corporation.

Som en stor og mangfoldig organisation tilbyder KMD mange forskellige karrieremuligheder, og som medarbejder i KMD får du adgang til et stort netværk af dygtige kolleger.

Læs mere på www.kmd.dk eller www.nec.com.


KMD (an NEC company) is committed to providing equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire/cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Gem job

Recruit IT ApS søger for KMD A/S
Publiceret: 13. januar 2022

Arbejdssted

Location Odense