Senior Software QA Lead


Vil du være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Vil du være med til at højne kvaliteten af vores softwareløsninger? Og brænder du for at hjælpe dine kolleger i mål med at teste software på højt niveau? - Ja, så mangler vi dig i vores IT-afdeling.

Vores mål er at skabe høj kvalitet og oppetid i vores applikationsportefølje. Det inkluderer udvikling og drift af vores E-commerce platform, samt ERP-, CRM- og BI systemer m.m., hvor fokus er på agilitet, kvalitet, performance og sikkerhed.

For Cryos er det personligt - det skal det også være for dig!

Derfor er du som person drevet af at levere på et højt niveau, og du motiveret af at skabe fantastiske, skalérbare løsninger til kunder/brugere. Du er ambitiøs, selv-motiveret og passioneret omkring software kvalitet. Du har betydelige erfaring med at planlægge og drive test forløb og du er god til at arbejde på tværs af en organisation med mange interne interessenter, der sidder på flere geografiske lokationer. Du trives i en uformel kultur, hvor tingene går stærkt og beslutningsvejene er korte.

Arbejdsopgaver

  • QA Lead ansvar for vores applikations portefølje
  • Ansvar for udvikling af kvalitets standarder og kvalitetskontroller i forbindelse med vores softwareudvikling samt at sikre, at vores kvalitet er på niveau med de opsatte mål for vores produkter
  • Kommunikation og samarbejde med udviklings teams og Product Owners for, at sikre det rette niveau af test og udbrede relevante test metodikker
  • Drive og udføre tests på alle niveauer

Erfaring

  • Videregående teknisk uddannelse formentligt ingeniør, datalog eller lignende
  • Min 5 års erfaring med dokumenterbare resultater indenfor Software Quality Assurance Testing
  • Erfaring med test strategi, test planlægning, test cases, test miljøer, test udførelse og dokumentation
  • Det er en fordel, hvis du er vandt til at arbejde i Azure DevOps

Vi tilbyder

Vi tilbyder en nyoprettet fuldtidsstilling, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, i en international virksomhed. Vi har et højt ambitionsniveau og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger. Du får base på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C, med direkte reference til Cryos’ Engineering Manager. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og du kommer ind i en kultur, der er uformel med humor og højt til loftet og hvor vi vægter de sociale relationer.

Interesseret?

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager Kim Juul Henriksen på mobilnummer +45 2162 9341 eller e-mail: kjh@cryosinternational.com.

Om Cryos 

Cryos International er verdens største sæd- og ægbank. I over 30 år har vi arbejdet efter vores vision om at hjælpe par og singler med at få drømmen om et barn opfyldt. Med levering til over 100 lande og mere end 1000 nøje udvalgte donorer kan vi med stolthed sige, at vi har opnået branchens højeste antal registrerede graviditeter på verdensplan.

Læs mere om at arbejde hos Cryos her.

Gem job

Cryos International
Publiceret: 13. februar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus