Vi søger en erfaren embedded udvikler, som nyder en god teknisk ud­for­dring


Er du lige så nørdet med embedded udvikling, som vi er? Har du også erfaring med det enten på applikationsniveau eller low level? Vil du være med til at udfordre store danske og internationale virksomheder med best practice indenfor nyeste embedded teknologier og metodikker? Og synes du også det er fedt at løse udfordringer i samarbejde med dine kollegaer? Det er det vi gør i vores embedded afdeling hos Mjølner.

Din Mjølner-hverdag 

Du bliver en del af vores Embedded afdeling, som i dag består af 14 meget dygtige softwareudviklere, der har specialiseret sig i embedded udvikling. De fleste i afdelingen har enten en baggrund som datalog eller ingeniør (software, elektronik, stærkstrøm m.m.), men vi har også andre baggrunde som fx en mikrobiolog. Baggrunden er ikke så vigtig, som vores fælles mål om at udvikle embedded software i høj kvalitet.

Afdelingslederen har været i Mjølner i over 20 år og er i høj grad kulturbærer. Han leder afdelingen med Mjølners værdier for øje, så du vil opleve en meget passioneret leder, som selv er en nysgerrig datalog, har tillid til dig, sikrer fællesskabet og hvis gode humør smitter på afdelingen.

Som softwareudvikler hos os indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder og kan sidde både in house hos Mjølner eller hos kunderne. Opgaverne spænder lige fra projekter, hvor størrelser måles i kilobyte over med grafiske display-løsninger med fokus på performance til helt enkelt embedded Linux. Vi hjælper ofte vores kunder med opstart af nye projekter, rådgiver i valg af rette teknologier og afklarer muligheder i et R&D setup.

Der er høj diversitet i opgaverne, hvor der også er plads til at udvikle sig på nye områder med støtte fra dine erfarne kollegaer. Nogen af dem har over 20 års erfaring med embedded udvikling, og hos os er det en del af vores DNA at hjælpe hinanden.

Dine personlige kvalifikationer

Du har en relevant videregående uddannelse inden for softwareudvikling, elektronik, strøm, fysik… det er faktisk ikke helt så vigtigt. Du har min. 5 års relevant erfaring med embedded udvikling i C, C++ samt også gerne kendskab til andre programmeringssprog som Python. Om din embedded erfaring er inden for applikationsudvikling, low-level, Linux eller andet er underordnet, blot du har erfaring inden for mindst én af disse områder. Erfaring med eller kendskab til embedded Machine Learning vil vi sætte pris på.

Du er en holdspiller, nysgerrig og videnbegærlig. Det gør dig i stand til at sætte dig ind i vores kunders forretning, så værdiskabelsen i IT-løsningen sikres. Du skal have gode kommunikative evner for du kommer til at snakke med både kollegaer og kunder. Du skal også helst have lysten til at formidle problemer og løsninger, så kunderne også forstår det. Som erfaren udvikler finder du det naturligt at gå forrest og vise vejen for mindre erfarne projektdeltagere, ligesom du aktivt tager del i planlægning og prioritering af opgaver.

Vi vil gerne udvikle os og vores faglighed hele tiden, så vi ser også gerne at du brænder for at lære noget nyt og kan fordybe dig i svære emner. Du må også meget gerne dele ud af din viden og erfaring, især på vores guildmøder, hvor vi alle har et fælles mål om at blive endnu dygtigere til embedded udvikling.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre. 

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen. 

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret? 

Send din ansøgning med CV ved at klikke på ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på denne side. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, René Schade på rsc@mjolner.dk.

Vi holder samtaler løbende og bestræber på at finde den rette superstjerne hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stillingstype: Embedded udvikler

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Århus N eller København

René Schade
Senior Director
rsc@mjolner.dk

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 13. januar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus eller København