Teknisk stærk Java-udvikler til opbygning af DFD’s kun­de­vend­te ap­pli­ka­tio­ner


Brænder du for at være en del af et agilt team der arbejder i et start-up lignende miljø, med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højt prioriteret på topledelsens agenda, så læs med her.

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en ambitiøs Java-udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af vores primære kundevendte applikation.

En teknologisk hverdag i et agilt miljø

Systemet vi bygger, benytter nye teknologier og udviklingsmetoder, så du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, REST api’er, microservices, Jenkins og Docker. Vi arbejder agilt, så du kan forvente at blive en del af et stærkt udviklingsmiljø i en af Danmarks førende servicevirksomheder.

Vi er en afdeling, der kontinuerligt justerer og tilpasser vores løsning til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer.

DFD vil være branchens førende

Hos DFD har vi ét klart mål - vi skal være branchens fortrukne samarbejdspartner og én af vejene dertil er udviklingen af vores IT-platform. Vi er en landsdækkende koncern med datterselskaber i Sverige, Norge og Litauen dermed i alt 2.400 ansatte samt en omsætning på 2 mia. kroner, og vi har fortsat ambitioner om at vokse og udvikle os. Du vil derfor træde ind i en virksomhed med masser af energi, gå på mod og vilje til at drive forretningen fremad. Vi vil være de bedste, og IT-udvikling er en af vores vigtigste strategiske veje dertil! Det er derfor vigtigt for os, at du er ambitiøs, løsningsorienteret og klar til at blive en del af et team, som skal skabe de brugerorienterede værktøjer, der sikrer, at kunderne vælger os frem for konkurrenter.

Din nye hverdag bliver i IT-afdelingen på hovedkontoret

IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er delt op i IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet der arbejder med kundevendte systemer.

DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse, det er derfor vigtigt for os, at du ikke er bange for at modtage eller give konstruktiv feedback eller samarbejde på tværs af funktionen. Vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling.

Vores nye kollega

  • Du skal brænde for at lære nyt om udvikling og nye teknologier
  • Du skal have erfaring i Java inkl. backend webudvikling
  • Du skal have erfaring i Spring Boot
  • Du skal have erfaring med at arbejde med databaser (sql)
  • Du skal have erfaring med REST api'er
  • Du skal have erfaring med kode versionering, gerne git
  • Du er ihærdig, metodisk og analytisk
  • Du er en teamspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-direktør Rune Keller på tlf. nr. 60 98 14 55.

Sådan søger du

Send ansøgning, CV, og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Søg jobbet her" nedenfor.

Udvikl dig i en moderne, dynamisk og succesfuld virksomhed

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige og vi er en koncern med over 2.000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst. Læs mere om os på www.dfd.dk.

Ansøgningsfrist: 7. februar 2022.

Gem job

De Forenede Dampvaskerier A/S
Publiceret: 13. januar 2022

Arbejdssted

Location Smørum