Motiveret For­ret­nings­ud­vik­ler til bæ­re­dyg­tig in­ve­ste­ring


Motiveres du af at påvirke bæredygtighedsagendaen indenfor investering positivt?

Søger du en finansiel virksomhed, der tager bæredygtighedsdagsordenen seriøst, og som kontinuerligt arbejder med at forbedre den oplevede bæredygtighed i kunderejsen på investeringsområdet?

Så tror vi, at der er et match med et spændende job som forretningsudvikler og lead på udvikling af bæredygtig investering i Jyske Banks udviklingsorganisation.

Jobbet

Som Forretningsudvikler fremmer du udviklingen af bæredygtig investering gennem et konstant fokus på at give kunden mulighed for at vælge attraktive bæredygtige investeringsløsninger, der samtidigt lever op til gældende lov og sektorkrav.

Som lead på bæredygtig investering er dit primære ansvar den interne styring af udviklingsopgaver samtidig med at du indgår i tæt samarbejde med Bankdata-fællesskabet om udvikling af lov og sektorkrav inden for bæredygtighed (fx grøn taksonomi, oplysningsforpligtelser/SFDR og bæredygtighedspræferencer ifm. MIFID II, osv.). Opgaverne omfatter:

 • Sammen med Jyske Banks forretningsenheder at sætte fælles mål for bæredygtig investering.
 • Overblik over større udviklingsopgaver, sikrer struktur, overholdelse af deadlines og aftalte leveranceplaner.
 • Koordinering af udviklingsaktiviteter, herunder møder, workshops og andre events.
 • Bringe de udviklede løsninger til markedet, så kunderne oplever bæredygtighed i deres interaktion med Jyske Bank.

Derfor er det også vigtigt, at du evner både at have det overordnede strukturelle overblik over udviklingsopgaverne samtidig med, at du også får eksekveret på opgaverne i praksis sammen med dine samarbejdspartnere. At lave investeringsløsninger involverer mange samarbejdsrelationer - både internt og eksternt indenfor fx forretning, skat, jura og IT. Du vil opleve, at jobbet er meget udadvendt og du opbygger mange relationer i organisationen, men der er også brug for, at du kan analysere fx konsekvenser af ny lovgivning og etablere effektive processer og forretningsgange.

Din profil

Der er flere veje til jobbet. Du har en videregående uddannelse inden for finansiering fx cand.merc.fin, cand.oecon, HD fin. og har relevant erhvervserfaring indenfor bæredygtig investering eller har erfaring med produktudvikling, projektledelse eller lignende indenfor den finansielle verden.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har en høj faglighed og har gode kommunikative evner, så du kan motivere og skabe følgeskab gennem din kommunikation,
 • motiveres af at skabe gode bæredygtige kundeoplevelser og smitter dine omgivelser med dit engagement,
 • har en god forståelse for den digitale udvikling af markedspladsen, og du orienterer dig nemt om markedsudviklingen indenfor bæredygtig investering,
 • har et højt abstraktionsniveau, så du kan sætte dig ind i kompliceret stof som fx lovgivningens betydning for mulighederne i markedet,
 • har gode samarbejdsevner og trives med at bygge relationer bredt i organisationen.

Organisering

Du bliver en del af Triben Investering & Formue, som har ansvaret for at udvikle kunderejser indenfor investering, formue og pensionsområdet. Triben består af 7 kryds funktionelle, agile udviklingssquads, hvor hvert squad har medarbejdere fra forskellige faglige baggrunde (bl.a. forretningsudvikler, ux og it-udviklere). Foruden egne udviklingssquads har Triben et tæt samarbejde med andre udviklingssquads i Jyske Banks udviklingsorganisation, Bankdata og andre eksterne leverandører.

Triben er kendt for stor faglighed, et godt arbejdsklima med højt til loftet og en holdning til, at det er sjovt at gå på arbejde - det giver effektive og værdiskabende løsninger for både kunder og bank.

Du kommer til at indgå i squadet ’Investeringsprodukter’ som tæller 6 forretningsudviklere, product owner og scrum master. Teamet er ansvarlige for vores varehylde af investeringsprodukter og koncepter. Vores investeringsløsninger spænder bredt fra kunder, der ønsker at banken assisterer med investeringen, over kunder, der ønsker at investere selv eller til formuende kunder, som investerer via bankens investeringsafdelinger. Der er stor grad af indflydelse på beslutningerne i de opgaver, som squadet arbejder med.

Ansøgning

Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 3. februar 2022.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Investering og Formue
 • Ansøgningsfrist: 03.02.2022
Gem job