UI Designer


Er du en kreativ og iderig UI Designer, som kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse for vores kunder? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Du bliver en del af vores PropTech produkt, Unik Bolig, som er en markedsledende brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration. Kernen er et administrationssystem, og dertil integrerede webportaler, som vi også selv udvikler. I dag har vi over 450 kunder som tilsammen administrerer over 700.000 lejemål. 

Vi leder efter en UI Designer til vores UI/UX team, som virkelig forstår at sætte kundens brugeroplevelse i centrum. Det er vigtigt, at du er kreativ og idérig, og kan skabe værdi for vores kunder gennem design af intuitive og æstetiske user interfaces. For du vil blive drivkraften i at videreudvikle vores designlinje og forankre vores beslutninger i produktafdelingen, når du sammen med resten af UI/UX-teamet og dygtige scrumteams definerer og designer vores fremtidige platform med nøgleord som professionalisme, æstetik og brugervenlighed i baghovedet. 

Dine primære opgaver vil være at:

  • definere koncepter og designløsninger via skitser, wireframes, prototyper og brugertests
  • udarbejde state of the art designs til komplekse produkter
  • sikre en glidende designoverlevering til udviklere via daglig kommunikation og samarbejde
  • forankre designbeslutninger og -standarder i produktafdelingen
  • opbygge og vedligeholde vores designsystemer 

Jobbet er på kontoret i Vejle, og du skal forvente et par rejsedage om måneden til Aalborg.

Hvorfor passer du til jobbet?

Du har altid brugeren i centrum, når du designer deres vej igennem vores digitale platform. Det kræver, du har øje for visuelt design og erfaringen til at kombinere æstetik og brugervenlighed. Det er ikke nyt for dig at stå på mål for dine designvalg, og du står altid klar med indsigter fra brugerne og de nyeste designtrends, når du skal forklare dine valg. Dine kreative evner er med til at skabe nye og anderledes løsninger og designs.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har minimum 3 års arbejdserfaring med UI eller grafisk arbejde
  • har erfaring med designprogrammer og prototypeværktøjer. Vi arbejder selv i Figma
  • kan designe gode og æstetiske brugeroplevelser til både Desktop, iPad og iOS/Android smartphones
  • har forståelse for agile udviklingsprocesser og gerne erfaring med Scrum 
  • kan kommunikere på både dansk og engelsk

Vi opfordrer dig til i din ansøgning at medsende design- og teksteksempler på dit arbejde.

Teamet og chefen

Teamet består lige nu af to UI/UX designere i Vejle, to UI/UX designer i Aalborg og én UI designer i Ukraine. Vi er et nyoprettet team fordelt på tre lokationer med en energisk og sjov dagligdag og et rigtig godt samarbejde på tværs. Derfor er det også op til dig, om det passer dig bedst at sidde i Vejle eller Aalborg. Vi mødes ugentligt med de fleste møder på engelsk, og det giver energi til smilebåndet, når der sniger sig danglish ind i ny og næ. UI/UX Manageren, Lene, har selv en god baggrund indenfor UI/UX, og er en leder, der ved at tilfredse og glade medarbejdere, er dem der kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse. Hun leder under fem kerneværdier: Nærvær, tillid, ærlighed, energi og humor. For Hun er nærværende og giver plads til sine medarbejderes og deres kreativitet og udvikling som frihed under ansvar, og så er dagen altid fyldt med energi og godt humør i Lenes team.

En anbefaling fra en kommende kollega

Pernille er UI/UX Designer og har været en del af Unik siden 2017, og hun er rigtig glad for at være en del af det nye UI/UX team under Lene: ”Vores chef, Lene, er meget involverende og informerende og så interesserer hun sig oprigtigt for os. Vi har stor indflydelse på både processen og resultatet, og jeg er med til at definere opgaverne og er i tæt dialog med udviklere og PO’er i hele udviklingsprocessen. Det er en kæmpe motivation for mig, at have indflydelse og kunne gøre en forskel og være brugernes ambassadør i en kompleks virkelighed. Samtidig så er Unik interesseret i at man udvikler sig selv, så der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling gennem kurser og workshops. Selvom UI/UX teamet er forholdsvis nyoprettet og fordelt på tre lokationer, så har vi allerede et ret godt sammenhold. Alle er søde og kompetente, og vi har virkelig en god dialog og sparring med hinanden.”

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og 6 ugers betalt ferie. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, alt den kaffe du kan drikke, frugt du kan nå at spise, en is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

I Vejle i 1985 blev Unik etableret af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

Fra 2021 står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg, og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Vi kender din softwaredag

Hos Unik udvikler vi brancheløsninger til og for mennesker, som arbejder med bolig- og ejendomsadministration eller på advokatkontorer i Danmark. Vi kender vores kunder, og siden 1985 har vores medarbejdere digitaliseret og udviklet vores kunders hverdag og rutiner på det grundlag. I 2021 fusionerede vi med vores mangeårige partner, Logicmedia, for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren, og i dag står mere end 220 passionerede mennesker bag vores brancheløsninger fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Lene Højmark 
UI/UX Manager
lho@unik.dk
76421100

Gem job