Cryp­to­mat­hic - Softwa­re­ud­vik­ler


Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at blive en del af et passioneret team, der udvikler markedets bedste sikkerhedsløsninger?

Cryptomathic er kendt for at levere sikkerhedsløsninger af høj kvalitet til et krævende, internationalt marked i konstant udvikling. Du bliver en del af et stærkt team, hvor faglig stolthed, sparring med dygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøgleordene.

Du bliver tilknyttet et af Cryptomathics projektteams, der enten arbejder med videreudvikling af virksomhedens egne produkter eller kundespecifikke løsninger baseret på disse. Et team består af 6-8 medarbejdere, der sidder sammen på et projektkontor. Der arbejdes agilt og Scrum-inspireret med daglige standup-møder i teamet. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde under hensyntagen til samarbejdet i teamet.

Som udvikler motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger, som brænder for deres fag og går op i at levere kvalitet. Du trives med at indgå i alle aspekter af udviklingsprocessen fra analyse og design til udvikling og test, og du har lyst til at være med til at præge både proces og teknologivalg. Det falder dig naturligt at lære nye færdigheder, og fortsat faglig udvikling er et must for dig.

Din faglige profil

Du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. datalog eller ingeniør og har min. 2 års professional udviklingserfaring. Du er velfunderet i et eller flere programmeringssprog; enten Java og/eller C/C++. Erfaring med C# vil være et plus ligesom kendskab til Docker og Jenkins.

Erfaring fra den finansielle sektor samt grundlæggende kendskab til kryptografi er en fordel, men ikke et krav.

Engelsk og dansk taler og skriver du flydende.

Din personlige profil

Du er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld med en stærk passion for dit fag. Samtidig er du imødekommende og besidder den pragmatisme, der skal til for at samarbejde med andre i et agilt team med forskellige profiler. Du værdsætter et godt kollegialt miljø, hvor der er plads til humor, og tonen er uhøjtidelig men respektfuld.

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 50 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 70 medarbejdere ansat i Cryptomathic.

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Publiceret: 14. januar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus