IT-udviklere til Operativt Teknisk Center


Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi?

Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed?

Synes du at det lyder spændende, at arbejde med hvordan IT-udvikling kan bruges til at understøtte efterretningsoperationer?

Vil du være en del af et lille dynamisk udviklingsteam, der sidder helt tæt på operationerne, og hvor dit arbejde vil få stor betydning for Rigets sikkerhed?

Så har vi jobbet til dig!

I Operativt Teknisk Center (OTC) har vi brug for flere skarpe, nytænkende og innovative IT-udviklere til et mindre, men veletableret team af udviklere.

Om os

Operativt Teknisk Center er ansvarlig for store dele af PET’s tekniske og digitale indhentning og overvågning, og er dermed en del af alle PET´s operationer.

Som del af den operative indsats, fokuserer sektionen for Operativ Teknisk Støtte (OTS) på at understøtte PETs indhentningskapaciteter, ved at udvikle og implementere IT-systemer og tekniske løsninger til både sikkerheds- og efterretningsoperationer.

Jobbet

Operativ Teknisk Støtte sektionen (OTS) søger lige nu udviklere som kan indgå i teamet og flytte os yderligere ind i fremtiden, hvor vi skal håndtere og bringe komplekse og forskelligartede datasæt fra vores indhentningskapaciteter i spil til understøttelse af PETs operationer. Dit arbejde vil således få direkte og meget konkret effekt på PETs evne til at modvirke spionage og terror i Danmark.

Dine primære opgaver vil således være at strukturere, håndtere og visualisere komplekse data fra vores tekniske og digitale indhentning.

Du vil indgå i et støt voksende udviklingsteam, hvis kerneopgaver er at udtænke, udvikle, teste og implementere IT-løsninger i samarbejde med resten af sektionen.

Faglige kompetencer

Du har f.eks. en uddannelse inden for IT, eksempelvis datamatiker eller relevant akademisk IT-uddannelse. Det kan også være, at du har en uddannelse, hvor IT har spillet en stor rolle, eller at du er autodidakt med mindst tre års relevant erhvervserfaring.

Det er et krav, at du har gode Linux-kompetencer, og derudover lægger vi stor vægt på, at du kan opfylde flere af nedenstående punkter.

Erfaring med:

  • Java applikationer (f.eks. Spring Boot)
  • Databaser (f.eks. PostgreSQL, Elastic, Mongo)
  • Scripting i enten, Ruby, Bash eller Python
  • Docker, Kubernetes, Grafana.

Kendskab til:

  • Webteknologier (F.eks. React)
  • Continuous Delivery (CI/CD) og DevOps

Det er ikke et krav, at du mestrer alle de nævnte discipliner, men vi har en forventning om, at du kommer med en vilje til at lære og har et gåpåmod til at angribe komplekse opgaver, som kræver, at man skal tilegne sig viden på et nyt teknisk felt.

Personlige kompetencer

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og proaktiv, og derfor bringer du din idérigdom i spil med nye perspektiver til sektionens fælles opgaveløsning.

Du evner at løse nye opgaver hurtigt, og derfor er du god til at balancere kvalitet med tid til rådighed.

Du er omstillingsparat, hvilket betyder, at du sikkert og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteringer ændrer sig meget hurtigt, hvilket er naturligt i en organisation som PET, hvor operationer og opgaver kan dukke op med kort varsel. Du skal endvidere evne at bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg, når vilkårene omkring dig ændres.

Du er sikkerhedsbevist, ligesom du begår dig sikkert og opmærksomt i den digitale verden. Det ruster dig til et arbejde, som ofte vil være særdeles sensitivt af karakter.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et job i en helt unik enhed med stor mulighed for at præge IT-udviklingen sammen med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor tillid, samarbejde og professionalisme er væsentlige værdier.

Vi tilbyder dig en række spændende udviklingsopgaver på en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, som du kommer helt tæt på, og hvor det ofte går stærkt. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kolleger med et højt fagligt niveau og meget stort engagement.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid, hvor du primært vil skulle arbejde i dagtimerne, men det forventes, at du generelt er kontaktbar, da PET aldrig holder lukket.

Arbejdet foregår som udgangspunkt fysisk i PETs hovedkvarter i Søborg.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2022, eller hurtigst muligt.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive
givet.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte OTC på tlf. 25283127 I hverdage mellem 09-14.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Hvis din ansøgning udtages må du forvente at skulle gennemgå praktiske tests samt en mundtlig engelsktest.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 14. februar 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 14. januar 2022

Arbejdssted

Location Søborg