Lead backend-udvikler til ambitiøst team


Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Kan du bringe din erfaring i spil og løfte dine kollegaers faglighed?

Vi leder efter en Lead backend-udvikler, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.

I kontoret Udvikling og Apps leverer vi native mobilapplikationer m. tilhørende backends og integrationer til både interne og eksterne systemer. Det er vores mission at bevise, at offentlig IT kan leveres smartere, hurtigere og i bedre kvalitet – med slutbrugerens værdiskabelse i fokus.

Som Lead backend-udvikler går du forrest i teamet og sætter dit præg på den samlede løsning gennem godt løsningsdesign, testbar kode og et solidt overblik.

Din nye arbejdsplads

Udvikling og Apps er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er et relativt nyt kontor og er i dag omkring 20 medarbejdere på kontoret. Vi arbejder med in-house it-udvikling med afsæt i Scrum og med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger, vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver. Der er en stærk kultur for at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Vi dedikerer ofte tid til at indarbejde vores læringer og forbedre vores daglige arbejde.

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen

Vi søger en Lead backend-udvikler, der hurtigt kan gå ind og sætte sit aftryk på både arbejdet med vores produkter og teamets faglighed. Du indgår som en integreret del i et af vores to faste scrum teams. Vores teams er tværfagligt organiseret og består af fagligheder inden for product ownership, scrum mastery, test og kvalitetssikring, UX/UI samt både backend og app-udviklere. Vi kører i 3-ugers sprints, og du vil derfor få en vigtig rolle i at nedbryde og udfordre løsningsrummet i de opgaver vi har, for herefter at finde og estimere i samarbejde med resten af teamet. Der er også opgaver ifm. at udvikle funktionalitet, der kan genbruges på tværs af projekter. Rammerne giver mulighed for at bidrage med din faglighed og din passion for det gode produkt, som vi alle tager ansvar for.

Om dig

Som Lead backend-udvikler kan du dokumentere solid erfaring med relevante teknologier, gerne i en lignende rolle. Du kan understøtte dette med projekter, enten i produktion eller på f.eks. GitHub. Du trives i et fagligt og eksperimenterende miljø, hvor fejl er noget vi fremhæver og lærer af. Du er kommunikerende, reflekterende og proaktiv i dit arbejde.

Projekterfaring med Kotlin og/eller Java samt JUnit er et krav.

Erfaring med følgende teknologier er et stort plus: Cucumber, REST, JWT, Docker, Jenkins, Git og Kubernetes.

Det er en fordel, hvis du også har erfaring med løsningsarkitektur og CI/CD.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Ansøgning og kontakt

European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt andet relevant materiale hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er d. 06.02.2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Søren Rosenkrantz, +45 2839 7977 eller Brian Ranvits, +45 2048 0548. Ansøgning og CV fremsendes elektronisk via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job