Sr. Web­kon­su­lent til udvikling af bran­che­før­en­de webshops


NaviPartner er markedsførende indenfor e-handel

Har du stor erfaring som webkonsulent og god forståelse for webteknologier? Kan du lide at være med i processen med kunden fra presales til endelig idriftsættelse? Kunne du tænke dig at blive udfordret på hele paletten og selv være med til at udvikle en spændende og værdiskabende stilling? Ønsker du at arbejde i en virksomhed der vækster og hvor der er højt til loftet? Brænder du for at gøre en direkte forskel for kunder og kolleger? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter? Hvis ja, kan det være at du er vores nye kollega.

Du bliver en del af NaviPartners dygtige web team

I jobbet som Sr. webkonsulent kommer du til at deltage og sætte retning i hele processen med kunden – fra presales til endelig idriftsættelse og vil have en meget bred berøringsflade internt hos NaviPartner. Du kommer til at analysere, designe og hjælpe med implementering af store integrerede omnichannel løsninger til den moderne forretning. Du vil løse dine arbejdsopgaver sammen med kollegaer og i sparring med vores kunder for at få en forståelse for deres behov. Dermed vil du også få mulighed for at assistere med kravspecifikationer, administrere web shop set-up og gå i dialog med kunderne omkring e-handels muligheder.

Dit mål er den gode løsning til kunden

Du har:

 • Praktisk erfaring med relevante emner såsom omni-channel, conversion tracking, analytics, digitale nyhedsbreve, strategisk brug af social medier, SEO, m.v.
 • Butikserfaring

Du er:

 • Kreativ i dine løsningsforslag, og du kan gå i dybden med vores kunders problemstillinger og foreslå muligheder baseret på viden omkring e-handel
 • Hjælpsom og har nemt ved at gå i dialog med kunder og kollegaer på alle niveauer.

Du kan:

 • Tale og skrive engelsk på forretningsniveau
 • Det er en fordel, men ikke et krav at have kendskab til Magento2 og / eller andre e-handels platforme / plugins. Vores primære produkter inden for e-handel er bygget på Magento 2, hvorfor erfaring med Magento2 er et plus.
 • Det samme gælder for Google's produkter såsom Analytics, Ecommerce tracking, Shopping og Tag Manager. Og XML, HTML, JavaScript eller lignende. Du vil i udgangspunktet ikke varetage udviklingsopgaver, men det hjælper at have viden inden for webudvikling i dialogen med vores udviklere.
 • SEO, SEM, og Social Media marketing.

NaviPartner tilbyder

 • Et afvekslende job med forskelligartede opgaver og mulighed for masser af ansvar
 • En virksomhed med højt til loftet, der anerkender dine præstationer og opfordrer til din videre udvikling
 • Et job, hvor du bliver en vigtig del af kundernes og virksomhedens succes
 • Forplejningspakke med mad, drikke og snacks
 • Pensionsordning med helbredsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer
 • Et sundt og godt socialt miljø med arrangementer, som tiltrækker ikke bare nuværende, men også tidligere kolleger.

Sidst, men ikke mindst tilbyder vi et udfordrende og fleksibelt job i et dynamisk team, kendetegnet ved en uformel og glad omgangstone. Vi er resultatorienterede og sætter en ære i at levere gode løsninger til vores kunder.

Der vil som nævnt være stor bredde i arbejdsopgaverne, og udfordringer til både faglige og kommunikative evner.

Kort om NaviPartner

NaviPartner er en innovativ virksomhed der har succes med at levere integrerede it-løsninger til detailhandel, e-handel og attraktioner til kunder i Danmark og udlandet. Blandt vores kunder er: Bog og Ide, Sport24, Spejdersport, flere offentlige kulturinstitutioner, forlystelsesparker samt en række andre kendte virksomheder. Vi er en velrenommeret virksomhed med en positiv profilering i markedet og tæller mere end 150 dygtige kollegaer.

Gem job

NaviPartner
Publiceret: 17. februar 2022

Arbejdssted

Location København