Business Developer

Brænder du for en alsidig rolle med opgaver inden for produktudvikling, pre-sales, marketing, bid management, cloud transition planning, markedsanalyse, systemarkitektur? Og brænder du for at sikre glade kunder? Vil du være med på holdet hos én af de spillere, der kan tiltrække og håndtere de helt store leverancer? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP Løn- og tidsløsninger. Kunderne griber de nye muligheder inden for automatisering, digitalisering, og cloud, og det går hurtigere end forventet. Derfor har vi brug for en Senior Product Manager, der vil være med til at tage ansvar for, at vores kunder kan blive endnu mere digitale. Er det dig, vi leder efter?

Om os

I Cloud Payroll & HR Business services hjælper vi en stor del af de største danske virksomheder med beregning og udbetaling af løn. Vores lønløsninger hjælper månedligt med beregning og udbetaling af løn til + 1 million danskere i det offentlige og det private marked. Vi bygger, udvikler, implementerer og vedligeholder løsninger inden for løn, HR og tid. Alt hvad vi gør, gør vi med det mål at optimere og forenkle arbejdsgange hos vore kunder samt at skabe sikkerhed og gennemsigtighed i de kritiske administrative processer. Vi udvikler, driver og følger rejsen mod en cloud baseret fremtid med vores kunder. Samtidigt arbejder vi på at benytte den ekspertise og høje grad af automatisering og digitalisering, vi gennem de sidste +40 år har opbygget i Danmark til at vækste internationalt. 

Åbenhed og ærlighed er nøgleord for den daglige kommunikation i det team, du bliver en del af. Vi spiller hinanden bedre, og vi deler viden for at skabe de bedste løsninger i fællesskab. Du bliver en del af et skarpt hold, hvor faglighed og viljen til at lykkes står centralt. Desuden tror vi på, at man godt kan være ambitiøs og have en spændende karriere, samtidig med at man har en ordentlig work-life balance. KMD har indført KMD Life som giver dig fleksible muligheder for at være på kontoret eller hjemmefra i det omfang, opgaverne gør det muligt.

Jobbet her vil være som Senior Product Manager til vores SAP baserede satsning inden for løn, HR og tid på det private marked i Danmark og internationalt. 

Om jobbet

Du kommer til at arbejde i produktområdet Cloud Business Solutions med løn- og tidsløsninger til det private marked. Som Senior Product Manager vil du få mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på videreudviklingen af de eksisterende services og produkter samt på udviklingen af alt nyt på området. Du arbejder tæt sammen med ledelsen på forretningsområdet, som også vil være sparringspartner på dine opgaver. Dine tætte samarbejdspartnere internt vil være produktområdets salgskonsulenter, produktarkitekter, implementeringskonsulenter, supportkonsulenter og Product Owners. Du vil bruge din brede erfaring og dine gode evner for kommunikation til at guide teamet igennem hele produktets livscyklus. Samtidig vil du være en gennemgående figur i vores kunde- og marketingstiltag, hvor du ofte vil have en drivende rolle.

Det er din opgave at bygge bro mellem salg, forretning, kundebehov og teknologi og samtidig sikre, at vi på bedst mulig måde understøtter krav og forventninger fra vores kunder.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • Etablere en dyb forståelse af markedet og systemlandskabet herunder sammenhængen til de økosystemer, vi skal integrere med kundernes behov
 • Identificere og prioritere markedsmuligheder 
 • Indgå i tæt parløb med salgskonsulenter omkring pre-sales og deltage aktivt i salgsforløb
 • Bidrage aktivt til at sikre høj kundetilfredshed ved bl.a. at være den drivende part i kundedialogen og på kundemøder
 • Sikre opdaterede kontrakter, markedsføringsmateriale i samarbejde med Marketing og Salg, samt sikre GDPR-compliance på produktområdet, bl.a. ved ajourføring af databehandleraftaler
 • Skrive vindende tilbud i samarbejde med dygtige kollegaer
 • Sikre at produktområdets Roadmap internt som eksternt, er klart og tydeligt kommunikeret
 • Sikre at marketing planer, produktudvikling og salgsforløb går op i en højere enhed
 • Deltage aktivt i de strategiske tiltag indenfor dine løsninger, herunder også partnersalg
 • Deltage aktivt i SAP aktiviteter og webinarer indenfor dit område

Om dig

 • Du arbejder med strategisk fokus og får tingene gjort 
 • Du har en skarp kommerciel forståelse og evner at lytte til kunder og andre interessenter, og så har du et forretningsorienteret fokus i alt hvad du gør
 • Du ved at det er essentielt for at sikre et veldrevet produktområde, som skaber værdi for kunderne
 • Du tænker forretningsarkitektonisk. Du kan ikke nødvendigvis kode, men du kommunikerer troværdigt med udviklere, arkitekter og specialister
 • Har du kendskab til at arbejde i Agile strukturer og processer, vil det være en fordel men ikke et krav. Har du ikke prøvet det før, så skal vi nok lære dig det
 • Du er ambitiøs og analytisk, og du ønsker at gøre en forskel 
 • Du har en relevant videregående uddannelse samt 5-10 års erfaring i en SAP-rolle og meget gerne indenfor Løn og Tid. Det er ikke et krav at du i dag arbejder i en Senior Product Manager rolle.
 • Har du en bred erfaring indenfor SAP HCM, SAP SuccessFactors, vedligehold, drift, integrationer, systemarkitektur, salg eller lignende vil det være et plus. 

Om KMD

KMD er en af Danmarks største it-virksomheder. Vi er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Koncernen omfatter KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Vores hovedkontor ligger i Ballerup/Storkøbenhavn med fire kontorer i Danmark, Oslo og Stockholm samt udviklingscentre i Polen og Indien. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,6 mia. DKK og ca. 3.200 medarbejdere. KMD er et særskilt datterselskab i den globale japanske teknologivirksomhed NEC Corporation.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Department Kristian De Linde på +4541327721.  

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job