Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Product Owner – sæt retningen for ud­vik­lin­gen af vores nytæn­ken­de app


Vil du være med til at løse vores lejeres hverdagsproblemer ved at facilitere udviklingen af en ny app i samarbejde med eksternt udviklerteam, der skal give lejerne al den hjælp og service de har brug for, lige for enden af deres fingerspidser?

”Udgangspunktet for dit arbejde er stærkt, for vi har gjort os en masse tanker om formålet med appen og har den interne analyse på plads. Du får fuldt ejerskab over processen og vil være primus motor på at få søsat appen som flagskib i vores kundeunivers,” siger customer loyalty manager Maria Bonnerup.

Søsæt lejernes centrale kontaktpunkt

Vi vækster med ca. 500 lejligheder om året, og derfor er det strategisk vigtigt for os, at appen kommer til at indgå i kunderejsen og højne vores kommunikations- og serviceniveau. Her skal lejerne kunne tilgå formel information om deres lejemål, samtidig med at appen skal være et community, hvor de fx kan oprette en lokal løbeklub og tilgå rabataftaler

Idéerne er mange og veludviklede, og vi har nu brug for din hjælp til at prioritere dem undervejs i udviklingsprocessen og sørge for, at vi når i mål.

Du tager styringen hele vejen, når du:

  • Afsøger markedet og finder den rette samarbejdspartner til den tekniske udvikling af appen
  • Sikrer, at appen tilgodeser alle afdelingers processer og behov, og sørger for at de bliver prioriteret løbende
  • Står for intern og ekstern test i tæt samarbejde med vores customer loyalty-ansvarlige
  • Koordinerer og afvikler lancering af appen i samarbejde med Marketing og fortsætter som projektleder for dens videre udvikling.

Et hold med god energi og et bankende balderhjerte

Du kommer til at sidde i afdelingen IT og Data, hvor du får 4 kolleger, der sidder med support og vedligeholdelse. I det daglige arbejder du tæt sammen med vores customer loyalty manager, men du får en bred kontaktflade ud til de afdelinger, hvis arbejde kommer til at samspille med appen.

Du bliver en del af et hus med 86 glade kolleger. Vi har sammen skabt et venligt og varmt miljø, hvor vi sætter den enkeltes trivsel højt. Som en del af det er der rigtig gode muligheder for at arbejde hjemme – og det bliver der ved med at være.

”Samtidig med at vi har det godt sammen, er vi et væksthus, der står sammen om vores mål og fælles mission. Det lyder som en floskel, men du vil hurtigt kunne mærke, at der ikke er langt fra idéer til handling her,” fortsætter Maria.

Du kan styre og facilitere og har kendskab til app

Du formår at udfordre vores eksterne samarbejdspartnere på en sund måde, så I har et gensidigt konstruktivt samarbejde. Samtidig har du en god forretningsforståelse, så du let kan sætte dig ind i vores processer og se, hvordan appen kan spille ind.

Der er flere indgange til rollen, så om du er autodidakt, har en decideret IT-uddannelse eller noget helt tredje er underordnet for os. Men vi forestiller os, at du:

  • Har som minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, gerne med en velfunderet agil værktøjskasse
  • Har en grundlæggende forståelse for teknisk udvikling, frameworks og metodikker inden for app-udvikling, men vi forventer langt fra et dybdegående teknisk kendskab, eller at du selv kan udvikle på appen – det vil den nye eksterne samarbejdspartner som du finder, tage sig af
  • Trives rigtig godt med at arbejde selvstændigt, da du kommer til at være eneansvarlig for projektet.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 31. januar 2022. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Balder Danmark
Publiceret: 18. januar 2022

Arbejdssted

Location København