IT-supporter


Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en positiv og engageret IT-supporter til Group IT til vores hovedkontor i Kastrup.

Vi leverer IT-løsninger til vores mange kontorer globalt, og vores IT-supportere har en bred kontaktflade både nationalt og internationalt. Du bliver en del af IT Operations teamet, som består af medarbejdere inden for helpdesk, support, server og netværk.

Vores dagligdag er udfordrende IT-support, hvor vi arbejder med alt der kører på computere, og vi kan lide det.

Om jobbet

  • Kontakt til interne brugere (1. level), både telefonisk, personligt og gennem vores Helpdesk system
  • Opsætning af computere, software, printere, telefoni og brugerkonti i AD – samt efterfølgende fejlsøgning
  • Assistere med øvrige supportopgaver, herunder sparring med 2. level i samarbejde med teamet
  • Vedligeholde vejledninger til brugerne samt intern IT-dokumentation – vi forbedrer os løbende

Vi tilbyder dig

Vi har en meget alsidig hverdag, med et mix af opgaver inden for Microsoft-teknologier (Outlook, Teams, Skype for Business, Active Directory, Office365), samt Citrix/XenApp, PC’ere, printere, antivirus osv.

Du bliver en vigtig del af vores supportteam, med fokus på at holde teknikken kørende for vores kontorer globalt. Hvis du har initiativet og evnerne, har vi mulighederne for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt, og være med til at præge udviklingen af vores afdeling.

Vi drifter al IT-infrastrukturen i selskabet og du kan derfor på sigt få berøringsflade med alle områder i IT Operations, fra PC’ere til servere og til netværk. Du skal forvente, at der i jobbet kan være rejseaktivitet i Skandinavien i mindre omfang.

Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – og den måde vi tilgår vores kunder og kollegaer på. Vi har et godt socialt arbejdsmiljø, og har fokus på, at der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt.

Om dig

  • Du har praktisk erfaring som IT-supporter, men behøver ikke en lang karriere bag dig
  • Du har en uddannelse som IT-supporter eller data-tekniker, så du har det fundamentale IT på plads
  • Installation og fejlsøgning på PC og Microsoft-produkter kan du allerede, og du kan lide at lære nyt
  • Dansk og engelsk taler og skriver du på højt niveau, og du har forståelse for norsk og svensk
  • Du har kørekort til personbil 

Ansøgning

Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående ”Søg jobbet her”-knap.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mark Filbert, Head of IT Operations, på telefon +45 4073 4240 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

Gem job

Scan Global Logistics
Publiceret: 22. februar 2022

Arbejdssted

Location Kastrup