IT-sup­portansvar­lig til Fi­nans­for­bun­det


Om jobbet

Du bliver en del af Forretningsudvikling- og IT, der driver Finansforbundets digitalisering og sikrer drift og support af alle vores IT-systemer. Vi har i afdelingen et konstant fokus på at arbejde smartere og gøre hverdagen lettere for vores medlemmer og brugere.

Din primære rolle bliver at supportere husets brugere på applikations- og hardware-niveau samt at varetage systemadministration på udvalgte områder.

Du får ansvar for den løbende udvikling af vores IT-support processer i tæt samarbejde med det øvrige driftsteam og superbrugere. Målet er at sikre en god kundeservice gennem klar kommunikation og effektiv opgaveløsning.

Vi har de seneste år opdateret vores samlede systemlandskab, og arbejder på de nyeste digitale platforme, primært med Microsoft produkter og applikationer, der integrerer dertil.

Din profil

Du har support værktøjskassen i orden, og som person er du udadvendt, nysgerrig, og trives med at supportere brugere på alle niveauer i organisationen. Du handler proaktivt og er god til at afslutte opgaver.

God kommunikation og forventningsafstemning med brugerne er en naturlig del af opgaveløsningen – også når det går rigtig stærkt.

Vi forestiller os, du har arbejdet som 1st og 2nd-level support evt. med applikationsansvar/systemansvar - og er uddannet data-fagtekniker, it-supporter eller lignende.

Du har en solid teoretisk baggrund, minimum 2-3 års erfaring indenfor IT-support, og har en praktisk tilgang til ITIL samt erfaring med Microsoft 365 herunder: Teams, SharePoint, Outlook og evt. PowerBI.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du kan

  • etablere relationer og være nysgerrig på brugernes problemstillinger
  • skabe struktur og sikre effektiv prioritering og eksekvering af indkommende supportopgaver
  • samarbejde og sparre med kollegaer i afdelingen om udfordringer og løsninger.

Vi tilbyder

  • En spændende og udviklende stilling med stort ansvar i et stærkt fagligt miljø, hvor du vil få indflydelse på din dagligdag og din faglige udvikling i en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • Gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling
  • Attraktive løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur og kunstforening.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte IT-koordinator Kim Ganderup Hansen på 5378 4814 eller Områdechef Jens Jakob Legarth på 2479 4014. Der holdes indledende og uddybende samtaler i henholdsvis uge 6 og 7.

Du ansøger senest 4. februar 2022 via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

I Finansforbundet tror vi på fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket – ikke omvendt.  Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 55.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Gem job

Finansforbundet
Publiceret: 18. januar 2022

Arbejdssted

Location København