Fullstack-udvikler (Genopslag)


DMI søger en fullstack-udvikler til DMIs Applikationsteam.

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack udvikler være noget for dig.

Dit nye job

Du bliver en del af IT-Applikationsteamet, hvor arbejdet er rettet mod analyse, design og udvikling af applikationer, services og diverse portaler, som præsenterer de meteorologiske data til borgerne i Danmark eller til en række beredskaber og kunder med særlige behov for vejrinformationer. Vi udvikler og vedligeholder f.eks. dmi.dk, en af Danmarks mest besøgte hjemmesider samt en portal, der anvendes inden for den civile luftfart. Derudover udvikler vi - i samarbejde med udviklere på 3 andre meteorologiske institutter - meteorologernes hovedværktøj, som hedder NinJo.

Du kommer til at arbejde med disse opgaver:

 • Udvikle API'er som leverer data til frontend-applikationer, f.eks. vil du komme til at arbejde med backenden til dmi.dk.
 • Løse opgaver i en kodebase, som spænder over en række forskellige teknologier såsom Java, Spring boot og Jersey RESTful webservice frameworket
 • Indgå i udviklingen af meteorologernes værktøj NinJo
 • Designe og udvikle nye applikationer samtidig med løbende at forbedre den eksisterende kodebase
 • Test og dokumentation af din løsning. 

Hvem er du?

Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst og synes det lyder spændende at arbejde med vejr-informationer.

Vi forventer, at du har:

 • en relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør, cand.it.
 • erfaring med softwareudvikling i Java
 • erfaring med backend- såvel som frontend-udvikling
 • erfaringer med WEB-teknologier, herunder Tomcat-baserede servletter/web services
 • erfaring med SQL og/eller noSQL-databaser.

Det er et plus, hvis du:

 • har kendskab til REST-arkitekturen
 • har arbejdet med automatiserede tests, sikkerhed og/ eller performance

Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en positiv, opsøgende og udadvendt indstilling, hvor du viser gode samarbejdsevner og fører en konstruktiv dialog. Du kan både arbejde individuelt og samtidig være en teamplayer, der gerne gør en ekstra indsats for holdet.  Du har en naturlig lyst og nysgerrighed til at holde dig opdateret med de nyeste teknologier og tilegne dig praktisk viden om dem. Endelig lægger vi stor vægt på robuste og effektive løsninger, da vores løsninger skal virke alle døgnets timer.  

Hvem er vi?

DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til de vildeste IT-løsninger, inkl. en supercomputer placeret på Island. DMI spænder bredt og har en lang IT-historik. Vi er ca. 70 engagerede it-medarbejdere, som konstant udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over; f.eks. med klimaforskelle - der forandrer verden fra dag til dag - er det vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg. Stillingerne er fastansættelse på 37 timer pr. arbejdsuge og til besættelse snarest muligt. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. 

Yderligere oplysninger kan fås hos daglig leder af IT Applikationer, Anne Marie Munk Jørgensen på tlf. 2964 1714 eller på mail ammj@dmi.dk.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning, CV, og evt. andre relevante bilag, så vi har det senest den 1. februar 2022. Vi forventer, at holde ansættelsessamtaler i uge 5/6.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg jobbet online", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.


Danmarks Meteorologiske Institut, der er en institution under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder. DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige uddannelser. Der findes ikke en arbejdsplads magen til i Danmark.

Vil du vide mere om, hvorfor det er noget helt særligt at være en del af DMI, så klik ind på DMI.dk og læs "om DMI". 

Gem job

Danmarks Meteorologiske Institut
Publiceret: 18. januar 2022

Arbejdssted

Location København